CBGB & OMFUG

En bred vifte af varer fra den legendariske rockklub CBGB & OMFUG.

Vis filtre

Per side:

Rock Club CBGB & OMFUG

I 1973 blev der dannet en klub på Bowery Street i det centrale New York. Klubben blev navngivet CBGB, fordi klubben var beregnet til at spille musikformaterne Country (C), Bluesgrass (BG) og Blues (B). Dog blev klubben i stedet et forum for amerikansk punk og New Wave. Klubben tiltrækkede bands som The Ramones, Blondie, Talking Heads, Misfits, Joan Jett, The Cramps og mere.

Således begyndte klubben at spille musikstilarter, der ikke faldt ind i de kategorier, som klubben havde til hensigt at spille ved stiftelsen. Derfor blev navnet føjet til "& OMFUG", der står for "og anden musik til at løfte gormandizers".

Gormandizers betyder gourmands, og er en der nyder god mad. I denne sammenhæng kan det i stedet fortolkes som en musikelsker.

I løbet af 90'erne tilbød klubben bands som Sum 41, Korn, Green Day og Guns n Roses og Duff McKagan fra sidstnævnte band fungerede som ambassadør for klubben.

T-shirts og andre varer fra CBGB & OMFUG

Mange mennesker tror, ​​at punkrocken blev født i klubben CBGB, og da The Ramones betragtes som et af de absolut første punkrockband, der brød igennem, er det sandsynligvis ikke langt fra sandheden. Ramones havde mange af deres tidligste større optrædener på CBGB. I alt spillede The Ramones på CBGB over 70 gange.

Klubben er derfor af stor betydning i punkrockens historie og har fået en virkelig ikonisk status.

Det gør os derfor meget stolte over at kunne levere en bred vifte af varer fra CBGB & OMFUG. Al merchandise er officiel merchandise, og her finder du fra T-shirts, hættetrøjer, langærmer, tasker, krus og musematte.

Produkter

Butik

Information