Leggings

Her finder du alle vores flotte leggings med rocket design.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Cool leggings i klippen karakter!

Er du en ægte rock chick, du har fundet det rigtige sted, når vi har leggings med kranier, tattomotiv og dejlige slidte leggings. Noget, der adskiller os fra mange andre er, at vi kun tage ud, hvad du ønsker.

Cool leggings, når de er på deres bedste, bare tjek vores kraniet leggings nedskæringer og sømme, og du vil se, hvorfor vi er så stolte af dem. Der er kvalitet hele kølige kølige tryk. At de så er meget komfortable og får topkarakterer behøver vel ikke noget sämmre.
Leggings som beklædningsgenstande.

Man kan konkludere, at en strammere model af bukser i strækbart materiale. De fleste piger bukser er også strække modsætning drengene, men dette strække det virkelig.

Leggings passer meget godt med kun en linned eller kan arbejde pænt i en kjole her det er næsten kun begrænset af fantasien. Som for kombinationen kan du have en sort top for disse at være neutral, men elegante. Du kan også køre en masse andre kombinationer, men det enkle kan være afsindig ryddeligt, og du ikke komplicere det for meget.

Vi har, som sædvanlig, gratis forsendelse på ordrer over 500kr og hurtig levering, så de ville ikke passe, så du ikke har det så svært at ændre.

Ligesom döskallemotiv, tatto eller kun rock-tøj, har du disse leggings, der er op til bunden!

Produkter

Butik

Information