Toppar uden tryk

Her finder du alle vores toppe uden pres. Mange toppe har fine snørebånd eller blondestoffer i stedet for på tryk.

Her finder du alt fra retrobeklædning til stilfulde enkle toppe.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Stilfulde toppe til fest.

Vi har et bredt udvalg af stilfulde toppe, der er velegnet til både fest og hverdag. Mange af vores toppe uden tryk har detaljer, der gør toppe unik og gør toppen lidt mere end en simpel top. Dette får toppe i kombination med et par leggings eller jeans til at løfte hele stilen og passer perfekt som en festtop.

Så hvis du leder efter en elegant top for at være i stand til at kombinere med et par bukser til en fest, vil vores sortiment ikke skuffe dig.

Vil du hellere have en top med noget flot tryk, så har vi en kategori med kun sådanne toppe her.

Stilfulde rock-toppe uden tryk.

Når du tænker på klippetop er det let at sne ind på en slidt top med noget bæltetryk eller lignende. Men faktum er, at en sort top med detaljer som blonder stof, korset blonder eller nitter kan være virkelig pæn.

Meget handler om, hvordan man matcher toppen med en base. Tag et par kunstlæder leggings til en korset snøre top, og du får et rigtig mørkt rock look. Hvis du i stedet kombinerer det med et par jeans, får du en ret afslappet, men alligevel hård stil på dit look.

Slidte toppe.

Toppe med tårer og slid får et ellers ganske simpelt tøj til at have en hård stenet stil. Disse toppe løfter virkelig hele stilen, så et par klassiske enkle bukser er gode nok, stilen er allerede skabt af den slidte top.

Blandt slidte toppe er der både rive og vasket stof, der har det pæneste slid i tekstilet.

Toppe med farve.

Da vores fokus er stenet tøj, bliver du måske ikke overrasket, når du ser, at størstedelen af ​​vores toppe går i sorte og mørke farver. Men nogle gange vil du sætte lidt mere farve på dit look, og vi har derfor valgt en masse toppe i alle mulige farver.

Her kan du derfor finde røde toppe, blå toppe, olivengrønne toppe, toppe i neonfarver og mere.

Produkter

Butik

Information