Keramisk Kassette Sparebøsse 1 Keramisk Kassette Sparebøsse 2 Keramisk Kassette Sparebøsse 3 Keramisk Kassette Sparebøsse 4

Keramisk Kassette Sparebøsse

Køb keramisk kassette sparebøsse til den bedste pris. Den keramiske kassette sparebøsse er anderledes end traditionelle sparebøsser. Den keramiske kassette sparebøsse er designet i retrostil, der minder om de gode gamle dage. Den er perfekt som original dekoration i ethvert værelse, og den er enorm praktisk til at beskytte din opsparing på. Denne keramiske kassette sparebøsse er formet som et kassettebånd og er lige, hvad du har brug for, hvis du kan lide at være anderledes. Den keramiske kassette sparebøsse fås i 4 forskellige modeller, tilfældigt udvalgt afhængig af lager. Mål: 18 x 12 x 4 cm.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt Beskrivelse:

Køb keramisk kassette sparebøsse til den bedste pris. Den keramiske kassette sparebøsse er anderledes end traditionelle sparebøsser. Den keramiske kassette sparebøsse er designet i retrostil, der minder om de gode gamle dage. Den er perfekt som original dekoration i ethvert værelse, og den er enorm praktisk til at beskytte din opsparing på. Denne keramiske kassette sparebøsse er formet som et kassettebånd og er lige, hvad du har brug for, hvis du kan lide at være anderledes. Den keramiske kassette sparebøsse fås i 4 forskellige modeller, tilfældigt udvalgt afhængig af lager. Mål: 18 x 12 x 4 cm.Vare-ID:
H3515188
Produkter

Butik

Information