Vores 3/4 shorts mænd

Her finder du alle vores 3/4 dele bukser i herremodel.

Vis filtre

Per side:

Vores 3/4 shorts mænd.

Nogle gange vil du have en mellemliggende ting til shorts og bukser, og så har vi selvfølgelig tre-kvart bukserne. Det er lidt længere, men ikke så længe som de almindelige bukser. Det kan være perfekt til sommeren, når du er i lidt mere krævende miljøer eller som en almindelig bukser på dit job, men som er lidt mere luftigt.

Historikeren bag 3/4 shorts.

Et tøj, der blev introduceret i 1948 og kaldes også capri-bukser, da det blev meget populært på øen Capri i Italien i løbet af 50'erne og 60'erne. I midten af ​​60'erne blev bukserne især populære blandt teenage drenge.

I USA blev bukserne introduceret via tv-programmet Dick van Dyke-showet forårsagede en modetrend ved at være inkluderet i programmet.

Glat med 3/4 bukser.

Hvis du vil finde den faktiske fordel ved denne type bukser, er det faktisk, når du synes, det er for varmt at have lange bukser på, men har brug for beskyttelse til benene. Dette er et fantastisk tøj, da det næsten køler ned som et par shorts, men beskytter som et par bukser. når de går ned over knæene.

Tendensen med 3/4 shorts kommer og går og ser ud til at forblive ganske ofte, da den også er meget praktisk og sandsynligvis også vil forblive i fremtiden. Hvad der normalt adskiller alle mode er, at det ændrer sig i stil, og vi vil sandsynligvis se dette med disse komfortable 3/4 bukser også.

Bruksområdet er helt dit, og du ved bedst, hvor og hvornår du føler du har brug for 3/4 shorts, så vi håber, at vi har dine favoritter her hos os.

Produkter

Butik

Information