Badshorts herr

Bad shorts mænd, her finder du alle vores stilfulde shorts.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Bad shorts mens.

Bad shorts mænd er en slags shorts, der tørrer hurtigere end almindelige shorts og er specielt designet til at du kan bade og at de også tørrer. De fleste shorts er lavet af polyester.

Når det kommer til badeshorts, er der en meget bred vifte med forskellige varianter. Med os finder du som regel lidt mere trendy, men også stilfulde standard bad shorts. Mange mode går i bølger, og nu har også de stilfulde retro bad shorts kommet tilbage. Vi har disse stilfulde shorts i størrelser på op til 5XL.

En fælles model er de såkaldte boardshorts, eller hvis du vil surfe på shortsne, der blev så populære i forbindelse med det, havde mange surfere disse længere shorts, der gik ned over knæene. Desuden hang mange hårde stenmærker på trenden og gav mange stilfulde shorts med lækre kranier og andre stilfulde hardrockmotiver. Mens surfere oprindeligt havde flere farver som deres primære design.

Dagens shorts til mænd.

I dagens modeller finder du normalt en blanding mellem almindelige korte shorts og disse boardshorts og har en gennemsnitlig længde, der ligger lige over knæene. Hvilket giver en behagelig følelse, mens du stadig har det lidt køligere udseende, som surfshortsen har. Lige nu er der meget camouflagefarver, som du kan se i badeshortsen, men også mange helt enkeltfarvede som sort shorts.

Så hvad kan du bedst lide? Er det designet skull shorts eller er det retro bad shorts. Som jeg sagde, er der noget for enhver smag, men aldrig før kan man sige, at de passer mest ind, når badesæsonen starter.

Gå ikke glip af alle de blomstershorts, der bliver varme i sommer.

Produkter

Butik

Information