Oktoberfest kläder

Her finder du vores tyrolske kjoler, der er perfekte til din oktoberfest. Derudover vil du finde alt, der passer til denne fantastiske tyske festival.


Oktoberfest tøj.

Her har vi samlet alt vores lækre oktoberfest tøj, og så er kjoler og læderbukser selvfølgelig i fokus. Til denne store fest, der finder sted i Tyskland i oktober måned, har det altid været forbundet med tøjet.

Hvad er Oktoberfest?

Oktoberfest er en traditionel tysk ølfestival, der finder sted i slutningen af ​​september og begyndelsen af ​​oktober hvert år. Det startede første gang i 1810 og betragtes nu som verdens største folkefestival. Disse festligheder varer i 16 dage, og hvad du ofte kan se, er ølet, der serveres i en liters scanninger.

Det er normalt arrangeret store telte, som hvor folket bor, og det kan være så stort, at 10.000 gæster kan passe ind i det samme telt.

Dirndl kjoler.

Vi har her på siden en masse dejlige dirndl-kjoler, som du kan se ovenfor. Det er en traditionel sydlig og østrigsk kjole for kvinder, ordet betyder pige i den lokale sydtyske dialekt. Det består normalt af et nederdel eller kjole, bluse og forklæde. Blusen er normalt hvid og er lavet af masser af materiale, men normalt bomuld og silke.

Produkter

Butik

Information