Jack Daniels kläder, linnen och t-shirts.

Här har du ett av Sveriges största sotriment med Jack Daniels produkter. Våra produkter är 100% äkta merchandise och tummar inte på kvaliteten. Här hos oss får du endast det bästa!


Jack Daniels tøj, veste og T-shirts

Jack Daniels den virkelige rock n roll drikke. Her har du det største udvalg af Jack Daniels tøj i Sverige. Vi søger Jack Daniels tanktoppe, T-shirts, solbriller og shorts og mere. Du vil altid have den nyeste og hotteste fra Jack Daniels her hos os. Jack Daniels merchendice altid virkelig dejlig kvalitet, og du får altid en rigtig rokke og dejlige udseende, når du køber en Jack Daniels produkt.

At gå til en festival, men en Jack Daniels t-shirt eller for den sags skyld en Jack Daniels linned bør være en forbrydelse. At drikke det er en anden ting.

Fordi vi dunken.se ligesom både Jack Daniels whisky tøj, og vi har nu sammensat et lille historie, for nogle vil det være sjovt at bære tøj, når du kender historien bag brandet?

Hvis Jack Daniels:
Jack Daniels Tennessee Whisky er lavet med køligt, rent, jernfrit kildevand fra en hule i Hollow. Disse farvande år med en hastighed på 3000 liter per minut, med en konstant temperatur på 13 ° C og er i det væsentlige fri for jern. Det er grunden til destilleriet oprindeligt bygget i dette sted, og det er derfor, det stadig på samme sted. Lige uden for hulen er en statue af Jack Daniel. Der står han vagt ved deres uerstattelige kilde.


Jack Daniel altid sagde, at "vi gør det bedste vi kan hver dag, vi gør det." For ham betød det at filtrere whisky dråbe for dråbe gennem tre meter af trækul fra sukker ahorn.


Det giver den specielle blødhed, som du ville forvente fra Jack Daniels. Charcoal Filtrering gør Jack Daniels, hvad det er - Tennessee Whisky i stedet for bourbon. Processen forfiner den rige smag af whisky, før de lader det fuldt modnet i tønder. Det er en omhyggelig proces, der kræver ekstra opmærksomhed og gør det lidt dyrere at producere whisky. Mr. Jack havde ikke lyst til at gøre det på nogen anden måde, og der er respekteret i dag.


De fleste mennesker ved, at alder ikke er det samme som modenhed. Det gælder for whisky på samme måde som for mennesker. Jack Daniels definition af modenhed er ikke kun, hvor længe whisky er blevet opbevaret, men også, at whisky erfaring inde i tromlen, og det giver det sin rige farve, dens karakter og dens smag. Kun alder er ikke pålideligt mål for whiskeyns kvalitet og karakter. Det er derfor, Jack Daniels tillade deres eksperter til smagerne fortælle os, hvornår whiskyen er klar. De vurderer kvaliteten det samme som du - med en lille tår.


I slutningen af ​​1870'erne, glasflasker de vrede, så Mr. Jack afviklet på en almindelig, rund, støbt glasflaske med Distillery navn i relief. Det varede ikke ret længe. Hans whisky var anderledes, og han mente, at det samme vil gælde for flasken den blev solgt i. Han fandt svaret i 1895, når en sælger Alton Glass Company viste ham en usædvanlig firkantet flaske med en riflet hals. Legenden siger, at Mr. Jack sagde, at han ville have en "firkantet flaske", fordi han var en "firkantet shooter" (dvs. en person, der er ærlig og taler lige til sagen). Mere end 100 år senere, stadig den firkantede flaske er et symbol på Jack Daniels unikke arv.


Hvad Mr. Jack frygter, at han forblev en sand entusiast af flaskerne og gik på at indføre den slående hukommelse af flasker i udgaver med begrænset antal. I dag, destilleri driver denne tradition og give lejlighedsvis ud dekorative karafflaskor. Nogle af flaskerne ære Mr. Jacks resultater, mens andre fanger atmosfæren og stil af de gange, de repræsenterer.


Hvis Jack Daniel:
Jack Daniel grundlagde Jack daniels som navnet antyder. Da Jack blev født, ingen ved med sikkerhed, når retten arkiver og modstridende dato data om Jacks gravsten blev ødelagt. Men vi ved, at han døde i 1911. Dagen efter han glemte at kombinationen til hans sikkert og blevet så frustreret over, at han sparkede sikkert, dette resulterede i en brækket tå. Den brækket tå bragte infektion, som derefter gik på at blive blodforgiftning, der førte til hans død.


Jack Daniel brugte nummer 7 på sin flaske, og der er mange historier skabt gennem årene om, hvad gamle nummer 7 ville betyde. Nogle siger, det var Jack lykketal, andre hævder, at han havde syv elskerinder og nogle hævder, at han skrev sin J Jack, så det lignede en 7a. Uanset hvad, har han formået at få hende til at være forbundet med tallet for mange mennesker.


Noget, der er spændende om Jack gravsten er, at det prydet med to stole på hver side, og det angiveligt stole til alle de kvinder, der sørgede Jack død.

Produkter

Butik

Information