JJXX

Her finder du stilfuldt tøj fra tøjmærket JJXX.

Vis filtre

Per side:

JJXX tøj

JJXX er et helt nyt tøjmærke, der er kommet fra det herre populære Jack & Jones, som gjorde sig rigtigt berømte gennem deres jeansmode, som gav os stilfuldt, moderigtigt tøj til rigtig gode priser. Deres gode kvalitet svarende til prisen har gjort dette til en rigtig favorit hos mange mænd.

JJXX svarer til Jack & Jones til kvinder og piger, som dermed vil få rigtig stilrent og moderigtigt tøj til rigtig gode priser. Med JJXX finder du alt fra jeans til skjorter og alt kun i damemodeller.

JJXX er ikke noget almindeligt tøjmærke

JJXX er ikke noget almindeligt mærke for piger, men her har du et mærke, der primært er fokuseret på denim håndværk, basics og den nyeste mode. Tøjet er designet til at give en fantastisk følelse ved at kunne være selvsikker og føle sig fri i deres stilfulde tøj. Det skal være både moderne, stilrent og behageligt.

Du finder altid stilfuldt og moderne tøj fra JJXX, som får dig til at føle dig ekstra stilfuldt klædt på, uanset om det er til fest eller hverdag.

JJXX er ny, men med 30 års erfaring

JJXX er som sagt et nyt tøjmærke men med erfaringen fra Jack & Jones. Så du, der har ledt efter alle de stilrene herremodeller, der har eksisteret før, finder nu stilfulde jakker, jeans og andet lækkert tøj i damemodeller.

Produkter

Butik

Information