NASA tøj

Her har vi samlet alle vores stilfulde varer fra US Air and Space Authority - NASA.

Her finder du bløde bukser, T-shirts, hatte, hættetrøjer og meget mere.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Hvad er NASA?

NASA er US Air and Space Authority og NASA er National Aeronautics and Space Administration.

NASA blev oprettet efter Rusland (Sovjetunionen) udsendte verdens første kunstige satellit. Den amerikanske kongres, sammen med den amerikanske præsident Dwight Eisenhower, begyndte at udarbejde en ny føderal myndighed til at drive amerikanske rumaktiviteter og den 29. juli 1958 skrev Eisenhower, at NASA blev dannet.

Den amerikanske amerikanske forgænger var NACA, og i første omgang bestod NASA af fire laboratorier og omkring 8.000 NACA-medarbejdere. NASA og USA står nu over for et rumløbet med Sovjetunionen, hvor relationerne allerede var spændte siden den kolde krig.

NASA på tøj.

NASA er blevet mere og mere populær i forskellige former for tøj i løbet af det 10. århundrede, og mange mærker er begyndt at bruge logoet i deres egne samlinger. Vi har i øjeblikket en bred vifte af tøj fra NASA og blandt alle tøjene finder du både dem med NASAs logo trykt som et simpelt motiv og dem der repræsenterer NASAs rumprogram med forskellige tekster.

Vores tøj med NASA-logoet er mere end blot en salgsfremmende vare til den amerikanske myndighed, da det har arbejdet meget for at give tøjene et stilfuldt og stilfuldt design, samtidig med at den originale ide om beklædningen holdes med et klart NASA-logo.

NASA hoodies.

I vores udvalg af hoodies fra NASA finder du både hoodies til kvinder og mænd. Der er hoodies med store NASA-logoer trykt over hele brystet, dem med mindre sprø logo og dem med andre motiver, der repræsenterer autoriteten.

Merchandise tendens til at blive trykt på billige beklædningsgenstande af ringere kvalitet for at skabe et godt overskud, men disse varer fra NASA er det modsatte. Her har du rigtig flot og kvalitets tøj, der nemt bliver en favorit i din garderobe.

Motiverne fra NASA er ikke kun stilfulde, men tøjet er også smukt smukt at bære også.

Produkter

Butik

Information