WAX kläder

Awesome tøj fra voks. Her har du et tegn på virkelig vidunderlig kvalitet med flotte detaljer. Vi har nu WAX tøj i form af jeans, T-shirts, sweatshirts, shorts, kasketter, veste og skjorter.


WAX tøj, T-shirts, linned og hættetrøjer

WAX blev grundlagt i Sverige i 2004, og har solgt tøj i over 10 år nu.

WAX er en livsstil mærke inspireret af motocross, action sport, tatoveringer og eventyr af en levetid. Lavet af materialer af høj kvalitet er den WAX mærke ikke kun holdbare, men fashionable og spændende også!

Nedenfor vil du se alle vores WAX tøj. Vi har alt fra deres virkelig cool hættetrøjer til grusomme sengetøj du bestemt ikke vil blive skuffet med dit køb af WAX tøj.
WAX hættetrøjer.

Som du kan se, har vi et stort udvalg af WAX hættetrøjer, og vi har fokuseret på at få disse så når du har valgt en hættetrøje fra WAX du vil bemærke, at der er noget ud over det sædvanlige. Mange virkelig grusomme detaljer, som varierede print med broderi på en dragende måde. Så har de også lidt mere end en almindelig hættetrøje. Det kan være små detaljer som farven inde i hætten eller en farve stribe i lommerne, hvilket betyder, at det samlede indtryk bliver så meget bedre.
WAX T-shirts.

Vi har også en masse Wax t-shirts, som du kan se, mange af disse t-shirts har virkelig grusomme pres, og den del er meget klassiske med kun deres tegn. Hvad er fælles for alle T-shirts fra WAX er, at det er virkelig høj kvalitet. Ingen ønsker at have noget tøj, der ikke har et vask. Du behøver ikke bekymre dig. Du vil elske den T-shirt fra den første gang, og efter vask efter vask. De kan koste lidt mere end andre T-shirts, men du vil sikkert finde det værd krone, du lægger på en voks T-shirt.
WAX jeans.

Vi har nu også de virkelig smukke klassikere af voks.

Produkter

Butik

Information