Minecraft tøj

Her har vi samlet hele vores udvalg af trøjer, T-shirts, hatte, kasketter og andre ting fra den magiske blokverden Minecraft. Her kan du finde tøj og andet merch til både børn og voksne.

Per side:

Køb Minecraft sweatshirts, T-shirts og andet merch online

Det svenskudviklede open-world spil Minecraft blev udgivet af spilfirmaet Mojang i 2011, og spillet tog virkelig verden med storm. Da andre spiludviklere konkurrerede om konstant at opdatere deres spil med den bedste og mest fantastiske grafik, brød Minecraft-grundlæggeren Markus Persson og hans Mojang fuldstændig vejen. De skabte nemlig en åben verden, hvor de bragte grafikken fra 90'erne tilbage med store pixels. En verden bygget af firkantede blokke, hvor spilleren får lov til at udforske den åbne verden. Spilleren kan derefter grave i jorden, fælde træer, hacke på sten og andre materialer. Så er det et spørgsmål om at samle alle råmaterialerne for at kombinere dem til forskellige værktøjer og andre ressourcer, der kræves for at leve og overleve i denne forræderiske verden.

Her har vi samlet hele vores brede udvalg af Minecraft sweatshirts, T-shirts, rygsække, hatte, kasketter til både voksne og børn. Her kan du finde motiver med figurer, værktøjer, logoer og andre ting fra Minecrafts verden. Når solen begynder at gå ned over Minecraft-verdenen, er det vigtigt at have formået at få tag over hovedet. For når mørket er kommet, bliver den tidligere spændende og harmoniske verden til noget helt andet. Så er bjerge, dale og flad jord fyldt med monstre som Creepers, Skeletter og Zombies. Disse monstre kan også findes i løbet af dagen, hvis du udforsker et af de mørke hulesystemer i Minecraft-verdenen.

Når det kommer til de fjendtlige mobs (monstre) i Minecraft-verdenen, har vi selvfølgelig også en bred vifte af merchandise med disse. De er en stor del af spillet, og hvad ville Minecraft-merchandise være uden alle disse monstre. Her ser vi Creepers som en oplagt favorit og du kan læse mere om Creepers i næste afsnit.

Minecraft's Creepers som merchandise

The Creeper er et af de onde monstre, man kan støde på i Minecrafts fantasifulde vært, og Creeper er blevet et symbol, som mange mennesker genkender spillet for. Men hvad er så en Creeper?

The Creeper er et monster med et stort grønt hoved, en aflang grøn krop og fire små grønne ben i bunden. Creeperen bevæger sig lydløst, og når den kommer inden for 3 blokke fra dig, aktiveres Creeperen. Så stopper den, begynder at blinke, lave en hvæsende lyd og vokse. Når der er gået 1,5 sekund, eksploderer Creeper og efterlader et lille krater i jorden. Hvis du ikke var hurtig nok til at komme ud derfra, vil den også tage dig med i eksplosionen.

Denne grønne skabning kan findes på forskellige varer i vores sortiment. På T-shirts, hættetrøjer, rygsække, kasketter og meget mere. Creeperen som beklædningsgenstand er virkelig blevet værdsat af både børn og voksne.

Minecraft tøj

På trods af Minecrafts utrolige popularitet har spillet modtaget en række forskellige typer merchandise såsom rygsække, lamper, krus, sengetøj og meget mere. Det er dog tøjet, der er langt det mest populære indenfor alle kategorier af merchandise. Spillet er nemt at spille for børn, men byder stadig på kreativitet og udfordring også for voksne. Det er derfor logisk, at Minecraft-tøj er noget, der tilbydes til både børn og voksne.

Vi er konstant på udkig efter nyt Minecraft tøj til børn og voksne, for på sigt at kunne udvide vores sortiment yderligere.

Du er velkommen til at tjekke ind fra tid til anden for at se, hvad der er nyt i udvalget af tøj og tilbehør fra Mojang og dets Minecraft-verden.

Produkter

Butik

Information