• På lager
  • For at bestille

Batman kläder

Her finder du alle vores batman tøj og alt fra kjoler, caps, krus, hoodies til almindelige T-shirts.

Vis filtre

Side 1 af 2
Side 1 af 2

Officielle varer fra Batman-serien helten.

Batman blev oprettet i 1939 af tegneserien Bob Kane og forfatter Bill Finger.

Batman er faktisk en almindelig mand uden overnaturlige supermagter, som adskiller ham fra de fleste andre superhelte i DC. Batmans rigtige navn er Bruce Wayne, og Bruce er et geni og milliardær, der besluttede at bekæmpe kriminalitet i den fiktive by Gotham City. Dette efter Bruce fik begge deres forældre myrdet.

Bruce gik ud i verden og udøvede hårdt i både mental og fysisk træning med et enkelt mål i sigte. At hævne deres forældre og bekæmpe forbrydelser i deres hjemby.

Bruce vendte da tilbage til sin hjemby Gotham City, hvor han maskerer ind i en menneskelig version af en flagermus og hedder Batman. Bruce er rigdom, han er forpligtet til at udvikle og få adgang til den avancerede enhed og våben, som han bruger i sin kamp mod kriminalitet.

Batman er utvivlsomt en af ​​verdens største og mest berømte superhelte.

Batmans logo er så kendt og repræsenterer en sort flagermus med en gul baggrund. Imidlertid er logoet ændret mellem de forskellige år siden starten i 1939.

Batman er blevet spillet af mange store skuespillere som Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Adam West og Michael Keaton for blot at nævne et par af de fantastiske skuespiller, der har fået karakter.