The Flash

Her finder du hele vores sortiment med den klassiske superhelt Flash. Denne lynhurtige retshåndhævende superhelt fra DC-tegneserier fortjener sin egen kategori.

Vis filtre

Per side:

Flash som tegneseriehelte

Flash er en teknisk superhelt fra starten oprettet af DC Comics. Flash havde sin debut i 1940 og er en ekstremt hurtig retshåndhævende officer. Flashen har i løbet af sin historie været tre forskellige mennesker.

Først ud er Jay Garrik, der var en almindelig studerende ved et amerikansk universitet. Som den hurtigst voksende mand i verden begyndte han at bekæmpe kriminalitet.

Den første arvtager til Jay Garrik er den retsmedicinske ingeniør Barry Allen, der også betragtes som den bedst kendte som Flash. Barry fik sine kræfter, efter at lynet ramte i et skab med kemikalier, der ramte Barry.

Den tredje person, der tager form af Flash, er Wally West, der er Barry Allens nevø. Wally West fik sine kræfter på samme måde som sin onkel og blev oprindeligt kaldt Kid Flash og handlet sidekick overfor sin onkel. Når Barry Allen mister sit liv, tager Wally West sin kappe for at ære ham.

T-shirt med Flash-logoet

T-shirts og andet tøj med flash-logoet, der er forbundet med Flash, blev ekstra populært efter tv-serien The Big Bang Theory. Der følger du blandt andet erkeengelen Sheldon Cooper, der er fascineret af karakteren Flash. Du får se ham i superhelte kostume såvel som drømmer om samtaler med superhelten.

Produkter

Butik

Information