Marvel tøj

Under denne side har vi samlet alle vores varer fra den amerikanske serielle udgiver Marvel Comics. Marvel er førende inden for branchen med tegneseriefigurer som Thor, Hulk, Captain America, Spiderman, Iron Man med mange flere.

Her har vi alle vores tøj med disse helte og i vores sortiment af varer fra Marvel finder du T-shirts, hoodies, caps, caps, børnetøj og paraplyer.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Marvel tøj online.

Vi arbejder for at få en rigtig bred vifte af tøj fra udgiveren Marvel Comics. Marvel er en af ​​verdens absolut største serieforlag med berømte figurer som Spiderman, Hulk, Captain America, Iron Man sammen med mange flere.

Her finder du et blandet sortiment af tøj med de forskellige superhelte fra Marvel Comics.

Marvel Comics blev grundlagt i 1939 og blev navngivet på Timely Comics. De fleste af forlagernes karatere bor i det såkaldte Marvel-univers, hvor de forskellige tegneseriefigurer fra de forskellige serier kan møde hinanden og spille roller i hinandens serier. Det er ikke ualmindeligt, at tegneseriefigurer først vises i andres serie for at få deres egne tegneserier.

Marvel hoodies.

I vores sortiment af tøj fra Marvel Comics har vi en flok forskellige hoodies med serieheltene fra Marvel univers. Men vi har også klassiske hoodies med Marvels logo eller samlinger af de største helte fra serien udgiver.

Vores hoodies fra Marvel Comics er begge behagelige i pasform og varm.

Hvis du er på udkig efter et Marvel-logo på hættetrøje, finder du sikkert en person, du sidder fast under vores sortiment her.

Marvel T-shirts online.

Hvis du er fan af Marvels fantastiske tegneseriefigurer, er en T-shirt med Marvels stilfulde logo aldrig forkert. Her finder du nogle forskellige T-shirts, hvor det er både med helterne og med Marvels logo i simpel print.

Marvel Comics har et rigtig stilfuldt og stilfuldt logo, der gør sig meget godt til deres varer.

Dametøj fra Marvel Comics.
Marvel Comics er ikke kun for mænd, men mange af dem, der elsker Marvels tegneserier, figurer og film er også piger. Det er derfor indlysende for os at arbejde på en rækkevidde, hvor der også er tøj fra Marvel-tegneserier til kvinder.

Når det kommer til varer til kvinder, er det normalt T-shirts, der afviger i størrelse og pasform. Vi har derfor T-shirts med Marvel Comics, der er fit-fit og lidt smalere end den sædvanlige klassiske T-shirt.

Hvis du vil have en anden vare i den rigtige størrelse for kvinder, anbefaler vi at du kun går ned i en størrelse, end du normalt har. Størrelser tilpasset mænd er ca. en størrelse større, de er tilpasset til damer.

Børnetøj fra Marvel Comics.

Marvels forskellige superhelte går også hjem med de yngre, og noget, der har lavet selv den mindste, følger superhelte som Spiderman, Iron Man, The Hulk, Thor blandt andet, at tegneseriepersonerne for nylig har modtaget nye tegnefilm. For eksempel lavede Lego en masse serier med Marvel Comics superheroes.

Disse serier virker lidt bedre for de yngre end Marvel'en, der tidligere blev gjort, og interessen for superhelterne er derfor faldet i aldre.

Derfor arbejder vi konstant på at udvikle en bred vifte af Marvels varer til børnene.

Er der nogen specifik superhero, du leder efter?

Her samler vi alle tøj og varer fra Marvel Comics. Hvis du er på udkig efter en bestemt superhelt, kan vi have din egen kategori bare for den superhelt.

Her er en liste over Marvel Comics figurer, der har deres egne kategorier med tøj og merchandise.

Produkter

Butik

Information