Moonshiners

Her finder du alle vores varer fra amerikanske docudramat Moonshiners.


Officiel merchandise fra Moonshiners

I dokumentarfilmen Moonshiners fremstiller en hel flok fyre, der gemmer sig i skoven, den legendariske hvide whisky - Moonshine. En selvdestilleret ånd lavet af majskerner.

Som en butik med navnet Dunken.se er det fornuftigt at kunne tilbyde en bred vifte af merchandise fra denne vidunderlige tv-serie. Her finder du alt fra komfortable hættetrøjer, sweatshirts, langærmede og T-shirts.

Printene fra Moonshiners fås både som enkle logoer og lidt mere humoristiske print som "Er ikke noget ulovligt, før du bliver fanget". Et af alle de klassiske citater fra tv-serien.

Al vores merchandise fra Moonshiners er selvfølgelig officielt licenseret merchandise. De kommer ikke fra nogen ulovlig produktion i skoven.

Moonshiners som en tv-serie

For dem, der ved, hvad Moonshine er fra før, afslører navnet straks, hvad tv-serien handler om. Det er heller ikke et stort chok, at det er i skovene i de nordlige dele af USA, at disse vaskbare bakker producerer deres humør. Definitionen af ​​en bakkebakke er en person, der bor i afsidesliggende, landlige bjergområder og derefter især i appalacherne. En anden stereotype for bakken er, at det er en fattig, uuddannet person, der kan lide at drikke lidt for meget alkohol, og som tilbringer sit liv på jagt og brændende hjemmebrændt.

Så i tv-serien Moonshiners får vi virkelig følge nøjagtigt det, der ses som hillbilly. Gutter i appalacherne, der brænder deres egen alkohol i skoven og i konstant kamp for at undslippe lovens lange arm. I løbet af tv-seriens 9 sæsoner følger vi forskellige Moonshiners, der fører deres hjemmebrenning i forskellige områder. Fælles for dem er, at de gemmer sig i bjergsystemet i appalachernes sammenfiltrede skove, de destillerer deres egen måneskin, og de lever i konstant frygt for at blive fanget.

Popcorn Sutton - Original Moonshiners

I løbet af den første sæson af Moonshiners følger vi den nu legendariske måneskin Marvin "Popcorn" Sutton. Dele af den første sæson med Marvin "Popcorn" Sutton blev taget fra en dokumentarfilm, hvor dokumentarfilmen Neal Hucheson fulgte den nu afdøde bakkebakke. Dokumentaren blev filmet og udgivet i 2002 og hedder This is the Last Dam Run of Likker I'll Ever Make.

I 2007 blev Sutton arresteret af politiet og dømt for ulovlig destillation af alkohol og besiddelse af et ulovligt våben. Han blev i 2009 dømt til 18 måneders fængsel. En fængselsstraf, som han aldrig tjente på, da han i stedet valgte at tage sit liv med gift. Årsagen siges at have været, at han ikke ønskede at afsone sin dom, og at han blev diagnosticeret med kræft.

I december, to år efter Suttons tragiske død, blev den første episode af Moonshiners frigivet.

Popcorn Suttons navn lever i dag, takket i vid udstrækning den amerikanske musiker Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. købt ind i et destilleri, der lovligt begyndte at producere ånden fra Popcorn Sutton's Tennessee White Whisky. Det siges, at ånden er lavet i henhold til Sutton's hemmelige opskrifter og destilleres ved hjælp af den teknik, som Sutton selv brugte i sin ulovlige destillation af ånden.

Så en mand, der var en måneskyer og levede for sin destillation, lever nu på den bedst mulige måde.

Produkter

Butik

Information