Pokémon

Pokemon tog verden med storm tilbage i 1996 og er aldrig rigtig gået forældet siden. Oprindeligt var der 150 forskellige Pokémon-væsner. Et tal, der er vokset gennem årene til nu at være over 900.

Her har vi samlet alle vores produkter fra Pokémon.

Vis filtre

Per side:

Pokemon tøj

I 1996 blev et spil udgivet i Japan, der ville ændre verden af ​​videospil for altid. Spillet hed Pokemon og blev hurtigt et kulturelt fænomen. Pokémon, kort for "Pocket Monsters", var et spil, hvor spillere kunne samle og kæmpe med forskellige væsner kaldet Pokémon. Spillet var så populært, at det affødte en tv-serie, film, samlekort og et væld af merchandise.

I begyndelsen var der kun 150 forskellige Pokémon-væsner at samle og kæmpe med. Men som årene gik, fortsatte antallet af Pokémon med at vokse, og nu er der over 900 forskellige typer Pokémon. Hver Pokemon har sine egne unikke egenskaber, såsom type, evner og bevægelser. Nogle er søde og nuttede, mens andre er vilde og farlige.

Pokemons popularitet er aldrig rigtig faldet. Selv efter alle disse år elsker og værdsætter folk i alle aldre stadig denne franchise. Det er blevet en del af vores kultur, og dets indflydelse kan ses i alt fra mode til musik.

Her i vores butik har vi samlet alle de bedste Pokemon-produkter, som du kan vælge imellem. Uanset om du er en hardcore fan eller lige er begyndt at udforske Pokemons verden, har vi noget for enhver smag. Fra udstoppede dyr til samlekort, vi har det hele. Så kom ind og se hvad vi har at byde på!

Produkter

Butik

Information