The Walking Dead

Her finder du alle mulige varer fra The Walking Dead. Alt er officielt licenseret merchandise.


The Walking Dead.

De Forenede Stater har lidt en zombieepidemi, og hvad der dør, forbliver ikke død, men begynder at vandre rundt for at spise alt det levende, der kommer på sin måde. Overlevende bliver mere og mere usædvanlige, men de, der bliver tilbage, forsøger at bekæmpe de horder af zombier, de støder på, mens de prøver at opbygge et nyt liv i denne apokalyptiske nye verden. Ikke kun det, folk kæmper mod hinanden i rivaliserende grupper i et evigt magtspil.

Merchandise fra The Walking Dead.

Vi er mange, der har sat os fast foran vores tv-skærme og strækket øje på hver sæson af zombie-apokalypsen i The Walking Dead. Vi har alle sandsynligvis noget andet til fælles, og det er, at vi alle sandsynligvis har tænkt på, hvad du selv havde gjort under et "zombieangreb". Hvor skal jeg hen? Hvordan får man mad? Hvordan beskytter du dine kære? Fundamenterne er mange, og sandsynligvis behøver vi ikke alle at vide, hvad der virkelig ville ske.

Så længe vi får nogle dejlige varer fra tv-serien TWD, hvor vi i det mindste kan se ud som om vi er klar til det værste.

Produkter

Butik

Information