Veste sir

Her finder du vores stilfulde og brede vifte til veste. Her er veste til alle sæsoner.

Vis filtre

Per side:

Køb herre-veste online

Hos os finder du en lang række veste til mænd. Her finder du alt fra tyndere veste og jeans til rigt forede veste til efterår og vinter. Veste er virkelig et samlet navn på jakker, hvor du har fjernet ærmerne for at give tøjet en praktisk mobilitet.

Ved at bære en vest holder du kroppen varm, men ærmernes frie bevægelse forbliver.

Det er simpelthen et glat og praktisk tøj at have på, når du har brug for at være i stand til at bevæge sig frit og ikke bliver for varm.

Mænds tynde veste

I løbet af foråret og sommeren er vesterne perfekte. En tid, hvor du måske ikke ønsker at klæde dig i isolerende jakker, men samtidig har brug for at holde din krop varm. Derefter er vesten det perfekte udendørs tøj med sine frie ærmer, men stadig ekstra lag med stof over kroppen.

Her er flere forskellige typer veste at vælge imellem. Du kan blandt andet se på en praktisk fiskevest med funktionelle lommer, en fritidsvest der er tæt på kroppen eller hvorfor ikke den klassiske jeansvest. Du kan også supplere dette med nogle hårde programrettelser fra dine foretrukne shows.
 

Varmforede veste til mænd

Om vinteren og især efteråret er foret foret veste. Hvis det ikke bliver for koldt, kan det ofte være nok til at holde kroppen varm. Hvis du vil være i stand til at bevæge dig lidt, er vesten helt perfekt.

Hos os finder du flere forskellige foret vest med alt fra dunjakker uden ærmer og mere funktionelle arbejdsveste med polstring.

Produkter

Butik

Information