Cobra Kai - Karate kid

Her finder du alle vores stilfulde tøj fra den store film Karate Kid i moderne design.

Vi har t-shirts til både mænd og kvinder, hættetrøjer og tanktoppe med den rette attitude og kampånd!

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Karate tøj til børn

Tøj med tryk fra filmen Karate Kid kan passe til den gamle filmfan eller den unge energiske tegneseriefan, der lige har opdaget de spændende kampsportkarakterer. Filmen og serien giver dig oplevelsen og følelsen af ​​at være en underdog, der kæmper sig op, selvom ingen tror på dig. I plottet kan du følge historien om det gamle motto, at hårdt arbejde betaler sig, som din indsats i sidste ende betaler sig. Og at al indsatsen giver dig mange positive oplevelser i sidste ende. Så skal du tænke på, hvem du får råd fra, unge Daniel får en retfærdig lærer, mens Johnny får lidt upassende råd om grimt spil og ikke viser nogen nåde.

Hvilket hold er du på? Fantastisk, vred Cobra Kai eller show, eftertænksom Miyagi-Do Karate? Vi har t-shirts, hættetrøjer og tanktoppe med matchende tryk, der tiltrækker din indre karate Kid.

Om Karate-barn

I 1984 skyndte teenagere sig til biograferne, og citatet "Wax on, wax off" fra filmen har næppe undgået nogen. Og selvfølgelig stod du hjemme og øvede på "Tranan". Den karatekamp, ​​som hr. Miyagi lærte Daniel-san, og mod hvilken der ikke skulle være noget forsvar.
Unge Daniel LaRusso fra New Jersey flytter sammen med sin mor til det solrige Californien og føler, at han ikke passer ind i surfingparadiset, og han ender hurtigt i konflikter. En dag træder gartneren Miyagi ind og redder Daniel fra en gruppe unge mennesker, der har slået ham ned. Det bliver starten på et pædagogisk venskab, hvor den gamle krigsveteran Miyagi lærer Daniel den gamle østlige kunst af karate og en masse livsvisdom. Derefter begynder han at konkurrere og møder Johnny fra team Cobra Kai, der er trænet af den hårdere Kreese, der ikke kører et rent spil, men som er glad for at gøre noget for at vinde.

Filmen havde to succesrige efterfølgere, og i 2010 blev der lavet en genindspilning med Jayden Smith og actionskuespilleren Jackie Chan. Men historien sluttede ikke der, men i 2021 var der også en serie "Cobra Kai", som fortsætter med at vise, hvordan det gik for hovedpersonerne, da de voksede op og fik deres egne børn. Længe efter konkurrencen, der ændrede deres liv, vises rivaliseringen mellem de tidligere modstandere Johnny og Daniel igen. Nu vil vi sandsynligvis høre citaterne, "Slå først, slå hårdt, vis ingen nåde" og "Fej benet" igen.

Produkter

Butik

Information