AC/DC kläder och merch

Her har du alle vores AC/DC tøj.

Vis filtre

Per side:

Om AC / DC.

AC / DC er et Sydney hardrock band, der blev oprettet i 1973 af Malcom og Angus Young brødrene. De betragtes som pionerer i hårdrock, men de har altid kaldt deres musik til rock og roll.

Deres debutalbum var High Voltage, som blev udgivet i 1975. Derefter har de steget mange plader og solgt mere end 200 millioner plader over hele verden. Med albumet Back in Black solgte de omkring 50 millioner eksemplarer verden over, hvilket gør det til det femte højeste salgstal album hele tiden.

Gruppen blev valgt i 2003 til Rock and Roll Hall of Fame.

Klassisk tøj med AC / DC.

Mange af deres båndmerch har klassiske udskrifter fra deres plade, men også ganske enkle med deres klassiske logo med AC (flash) DC i og fås i mange farvekombinationer eller helt enkelt enkeltfarve.

AC / DC tøj, t-shirts og andet merch.

AC / DC er en af ​​verdens største hardcore bands hele tiden, og her finder du officielle AC / DC tøj, vi har samlet alt her i denne dejlige kategori. Vi har AC / DC caps, linned, tasker og meget mere.

Alle vores AC / DC merch er af høj kvalitet, og vi investerer altid i at have det bedste og bedste inden for AC / DC her for dig.

Produkter

Butik

Information