Elvis Presley produkter

En af verdens mest elskede og anerkendte rocksangere burde naturligvis have deres eget brede sortiment med os på OddSailor.dk.

Her finder du alle vores produkter med Elvis "The King" Presley.

Vis filtre

Per side:

Produkter med Elvis Presley

Vi har en bred vifte af officielle varer, der hylder "Kongen". Elvis Presleys plader er solgt i mere end 1 milliard eksemplarer i hele vores verden, og det er derfor ikke overraskende, at der er et efterspørgsel efter hans merchandise.

Her kan du finde Elvis Presley T-shirts, Elvis Presley hættetrøjer eller hvorfor ikke kaffekrus med Elvis.

I vores udvalg af produkter med Elvis Presley har vi forsøgt at fange de klassiske billeder af Elvis Presley men på tøj og andre produkter, der er moderne i dag.

Elvis Presleys liv

Elvis var, som vi alle ved, en amerikansk rocksanger og senere også en skuespiller. Elviss storhed er vanskelig at beskrive med ord, og han betragtes som en af ​​de mest fremtrædende underholdere i det 20. århundrede.

Imidlertid viser hans salgsstatistik, hvor stor han faktisk var, da han er den kunstner, der solgte de mest pladeselskaber gennem tidene.

Elvis blev født i byen Tupelo i amerikanske Mississippi. Elvis var det eneste barn, da hans tvillingbror Jesse døde ved fødslen. Da Elvis var 11 år, ønskede han en rifle eller en cykel i fødselsdagsgave, men i stedet fik han en guitar. I det kommende år begyndte han at tage guitarundervisning fra sin onkel Vester.

Elvis familie var meget religiøs, og han sang ofte i et gospelkor. Der modtog han fra præsten, meget ros for sit talent.

Da Elvis var omkring 18 år fik han et job som lastbilchauffør, og på samme tid begyndte han at studere hos en elektriker. Han kørte ofte forbi Memphis Recording Service, hvor også det sted, hvor Sun Records var placeret.

En dag havde de sat et skilt med teksten "Optagelse af rekord for $ 4". Elvis samlede mod og gik ind i studiet, hvor han betalte $ 4 for at optage en plade.

Han indspillede en plade indeholdende to sange, som han oplyste var en fødselsdagsgave til sin mor. Det antages snarere, at det var et bevidst forsøg på at få hans stemme hørt.

Elvis besøgte studiet i 1954 igen, og ejeren Sam Philips modtog derefter tip om den unge Elvis. Sam Philips kunne godt lide det, han hørte, og gav Presley chancen for at indspille en singel med bassist Bill Black.

Elvis 'karriere var nu begyndt at rulle.

Elvis Presleys død

Elvis 'karriere gik meget hurtigt, og han havde problemer med misbrug af blandt andet receptpligtige tabletter. Disse tabletter brækkede ham langsomt ned.

Indtil hans død optrådte Elvis over hele USA, og han havde en turné, der skulle starte den 17. august 1977.

Men dagen før turen startede, blev Elvis fundet livløs på badeværelsegulvet i Graceland. Genoplivningsforsøg mislykkedes, og han blev erklæret død kl. 15.30 den 16. august 1977.

Dødsårsagen var en hjertesvigt.

Produkter

Butik

Information