Jimi Hendrix tøj

Her finder du et rigtig flot sortiment af officielle varer med den legendariske Jimi Hendrix.

Vis filtre

Per side:

Tøj med Jimi Hendrix

Vi er virkelig stolte over at kunne præsentere en lang række tøj med den legendariske Jimi Hendrix. Jimi Hendrixs værker er anerkendt over hele verden, og når det gælder at hædre deres idoler med merchandise - er vi rockere uden tvivl de bedste!

Jimi Hendrix T-shirt eller Jimi Hendrix hættetrøje skal være i enhver rocker garderobe. Fordi vi alle har ham at takke for så meget, når det kommer til musik, vi lytter til i dag.

Selvom hans egne sange stadig spilles flittigt, var Jimi Hendrix faktisk en pioner inden for den psykedeliske rock, og hans arbejde har inspireret mange af de store stjerner, der fulgte ham.

Hylde dette ikon og helt ved at bære tøj, der hylder hans musik.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix blev født i Seattle i 1942 og døde i London i 1970. Jimi Hendrix var en amerikansk rockgitarist, sanger og sangskriver, der betragtes som den førende stildannende guitarist inden for rockmusik.

Selvom rockestjernen døde ung, lykkedes han stadig at vinde mange prestigefyldte priser før sin død, og efter hans død er han fortsat belønnet med priser for sine værker. I 1994 fik han sin stjerne på Hollywood Walk Of Fame.

The Jimi Hendrix Experience

Jimi Hendrix Experience var navnet på det band, hvor Hendrix var en frontfigur. Bandet indeholdt også trommeslager Mtch Mitchell og bassist Noel Redding. Bandet var kun aktivt i årene 1966 - 1969, så du burde virkelig kalde det et selskab for at blive så store, som de faktisk blev.

En succes, som de tydeligvis havde meget på grund af netop frontpersonen Jimi Hendrix og hans dygtighed, stil og karisma.

Bandet formåede at frigive tre studioalbummer.

Produkter

Butik

Information