Motörhead kläder

Her finder du kun Motörhead tøj, der er officielt licenserede.

Vis filtre

Per side:

Motörhead er født.

Efter en koncert i Canada i 1975 kaster det britiske band Hawkwind 30-årige Ian Fraser "Lemmy" Kilmister ud. Årsagen er medlemmenes dogmamisbrug, som andre bandmedlemmer ikke tolererer. Lemmy rejser hjem til England for kortvarigt at sammensætte sit eget band, hvor han selv spiller basgitar og synger. Andre bandmedlemmer er Larry Wallis på guitar og Lucas Fox på trommer.

Bandet skulle blive varmt Bastard, men navnet kunne ikke lide af bandets manager. I stedet blev bandet navngivet Motörhead efter en af ​​de sange, Lemmy skrev i sit tidligere band - Hawkwind.

Allerede året efter, at bandet blev dannet, skiftede trommeslager fra Lucas Fox til Phil "Philthy Animal" Taylor.

Larry Wallis ville have en yderligere guitarist, der troede, at Motörhead faktisk ville være en kvartet. Men så rekrutterede de guitarist Eddie Clark, der formåede at arrangere et gratis øvelsesrum i Chelsea. Når de var der, dukkede alle op undtagen Larry Wallis, og bandet startede uden ham. Efter et par timer dukkede Larry op og forlod derefter båndet efter rebet. Motörhead fortsatte derefter som en trio, og fra det originale sæt var det kun Lemmy tilbage.

Bandet varede i et par år uden at nå det store gennembrud, men i de tidlige 80'ere blev det endelig frigivet. Den store grund til succes er hitlåten "Ace of spades", der blev udgivet på bandets fjerde album med samme navn. Vi må nu se essen om spar som en udødelig klassiker.

Ian Fraser "Lemmy" Kilmister.

Lemmy Kilmisters liv har påvirket hele synet på Rock N 'Roll-livet. Han blev født på julaften 1945 i Staffordshire, UK. Som barn flyttede han imidlertid fra England til Wales og siges at have fået kaldenavnet "Lemmy", som var slang for engelskmanden.

I 1967 flyttede en 22-årig Lemmy til London, hvor han arbejdede som roer for den nu legendariske Jimi Hendrix. Der antages det, at Lemmys narkotikamisbrug misbrugte og blev en del af hans hverdag.

I 1969 tog Lemmy skridt hen imod sin egen karriere inden for musik og sluttede sig til bandet Hawkwind. Han forblev dog ikke i bandet i mere end 6 år, da de andre bandmedlemmer besluttede, at han ville blive kastet ud af bandet som et resultat af hans stofmisbrug. Lemmy lod imidlertid ikke dette stoppe ham, men i stedet lancerede han hurtigt et nyt bandprojekt, der til sidst blev navngivet - Motörhead.

I Motörhead blev Lemmy hurtigt frontfiguren og forblev det i hele bandets 40-årige levetid. Hans liv kan kort opsummeres med det klassiske udtryk sex, narkotika og rock n 'roll.

I 2015, 4 dage efter hans 70-års fødselsdag, faldt Lemmy i søvn på grund af hans prostatacancer og hjertesvigt. Bare to dage før hans afrejse fik han at vide, at han havde en aggressiv kræft og fik derefter at vide, at han kun havde et par måneder tilbage.

Efter Lemmys pludselige bortgang besluttede de to resterende medlemmer Mikey Dee og Phil Campbell, at Motörhead ville gå i graven med sin inonerede frontfigur.

Motorhead merchandise.

Motörhead som band gik i graven i forbindelse med Lemmys afgang i 2015, men musikken, som bandet leverer, vil leve længe efter deres opløsning, hvis ikke for evigt. Motörheads tunge og kompromisløse musik med Lemmys raspy stemme bliver ved med at blive varm i vores højttalere, og noget, der også lever videre, er så også deres merchandise.

Der er stadig stor efterspørgsel efter Motörheads T-shirts, hættetrøjer, interiørdesign og mere. Dette er måske ikke så mærkeligt, da bandet er et af verdens mest ikoniske rockeband, Lemmy er en af ​​verdens mest ikoniske rocklegender, og desuden er bandets vellavede merchandise værdigt for bandet.

Motörheads merchandise har været så populær som deres musik i flere årtier og leverer fortsat. Mindst en T-shirt fra Motörhead skal være et stativ i enhver rocker garderobe.

Motorheads Warpig - Snaggletooth.

Bandet er legendarisk, sangeren er legendarisk og endda logoet er så legendarisk, at selv folk, der ikke lytter til rock, ved, hvor logoet hører hjemme. Vi taler selvfølgelig om det ikoniske logo, der skildrer den skøre hvide vin Snaggletooth.

Snaggletooth blev allerede født på bandets debutalbum i 1977 og blev derefter trykt på albummet.

Du kan finde snaggletooth på næsten alle varer fra Motörhead. Fra masker, interiørdetaljer til T-shirts og andet tøj.

Produkter

Butik

Information