The Beatles

Her finder du alle varer fra den stildannende britiske pop- og rockgruppe The Beatles. Alle produkter er officielt licenseret vare.

Vis filtre

Per side:

Køb Beatles-varer online

Vi har altid haft lidt ekstra fokus på rocktøj og rockmusik. Det er derfor åbenlyst for os at have varer fra det band, der har haft så stor indflydelse på den rockmusik, vi lytter til i dag. Beatles-musikken er ikke kun fyldt med tidløse klassikere, de ændrede hele musikverdenen i deres tid og lagde grunden for det, vi i dag kalder moderne rockmusik.

Vi har The Beatles til at takke for så meget, og hvad der er bedre end at hylde dette band ved at bære deres fantastiske merchandise.

Hos os finder du kun officielle licensvarer.

Hvem var egentlig Beatles?

Beatles blev dannet i Liverpool i 1960. Bandet blev født fra det forrige band The Quarrymen, hvor John Lennon, Paul McCartney og George Harrison var aktive siden før. Mange kalder det bare, at The Quarrymen fik et navneændring, og at The Beatles faktisk allerede var født i 1956.

Oprindeligt som The Beatles sad Pete Best bag bandets trommer, men fik fyret i 1962, da bandet fik en platekontrakt.

Pete Best blev derefter erstattet af Ringo Starr, og den klassiske kvartet blev nu samlet. John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr blev medlemmer af bandet i de succesrige år. De to første var dem bag de fleste af gruppens sange.

Beatles brød hurtigt igennem og skabte et hysteri blandt deres fans kendt som "Beatlemania". Beatles spredte ikke kun musikalske trends, men påvirkede såvel mode som politik.

Beatles som band var aktive mellem 1960 - 1970. Da bandet blev opløst, fortsatte alle medlemmer med succesrige solokarrierer. Mange fans håbede længe på en slags genforening. En genforening, der blev helt knust, da John Lennon blev skudt ihjel 10 år efter, at bandet blev opløst.

Produkter

Butik

Information