Body

Her finder du alle vores bodys med stilfulde og stenige motiver.

Vi har også mange sjove bodys, som du ikke kan gå glip af.

Vis filtre

Per side:

Stilfuld og stenet krop.

Her finder du alle vores bodys, som vi har på siden. Da vi selvfølgelig vil have de små til at se rigtig sejt ud, er der både sjov og bodys med mere på rockens figurer.

Det er altid vigtigt at komme godt i gang. Men selvfølgelig skal du også få det i livet. Så hvorfor ikke give væk en stilfuld krop til en person, der lige har fået en baby eller hvorfor ikke købe det til din egen. Uanset hvad det er, bør de små også være seje og kunne bære noget stenet eller hvorfor ikke have noget sjovt tekst?

Det er ikke meget, der bliver så meget køligere end en baby med attitude og altid et sjovt element til hver begivenhed.

Funktionen af ​​bunden.

Bodysuiten erstatter ofte en T-shirt i løbet af det første år, da det ikke er praktisk med en skjorte, der kun foldes op, fordi barnet normalt ligger ned, før det kan begynde at gå eller stå. Der er det praktisk med en knap ned til "sweater", hvilket betyder, at den ikke glider op og på denne måde kan bare huden. Det er først, når de bliver større, når det bliver praktisk med en t-shirt eller langærmet skjorte i stedet for en krop.

Sjove bodys til børn.

Leder du efter bodys til dit barn med sjov tekst eller måske som gave til andres børn. Ligegyldigt hvad, du er kommet rigtigt. Nedenfor denne side finder du en hel masse rigtig gode bodybukser.

Den sjove tekst på vores bodys har en god dosis humor, men også en masse attitude.

Bodys er en klassisk og værdsat gave til de nye forældre.

Gennemse vores kategori og find vores sjove karrosserier, så du vil nok have nogle gode griner.

Bodys med print fra tv-serier og film.

Vi arbejder hele tiden på at bringe tøj til alle, og det omfatter også den aller mindste. Derfor er vi glade for at præsentere en række bodys fra f.eks. Batman, Superman, Gas Monkey Garage og meget mere.

Produkter

Butik

Information