Bukser børn

Her finder du alle vores stilfulde bukser i barnestørrelse.

Vis filtre

Per side:

Camouflage bukser børn

Vi arbejder altid på at få et godt udvalg af børnetøj, og camouflage har været populært blandt vores bukser. Vi har praktiske bukser til børn i hærstil eller som lige så godt kan bruges som arbejdsbukser. Hvilke er holdbare og perfekte, når barnet er ude at lege.

Bukser til børn

Her kan det være en bred vifte med forskellige bukser, som du kan betragte som favoritter. Men nogle, der kan være perfekte som fine bukser, men som samtidig er meget praktiske, er lastbukserne, der ud over at være stilfulde ofte er lidt mere rummelige og praktiske at have på.

Selv jeans til børn fungerer normalt perfekt som en type fine bukser, men husk altid, at børn skal kunne lege og have det sjovt og ikke kan lide tætte bukser, så vælg altid jeans med en slags stretch, så de kan lege og have det sjovt.

Sådan vælger du de rigtige bukser til dit barn

Den stil, vi sigter efter, er altid fra person til person, men der er et par små ting, du kan huske på, når du vælger de rigtige bukser til dine børn. Normalt er det ikke behageligt med nogle bukser, der er for stramme eller for stive, så det første du kan starte med er, hvis du selv vil have på dette materiale.

Det andet er at prøve at se efter den rigtige type materiale under alle omstændigheder, når det kommer til de lidt mere tætte modeller, så det er godt at kontrollere, så der er elastan i dem, da dette giver det en helt anden ruhed, og materialet føles ikke så kedeligt som det gør med tung bomuld.

Hvis du kan lide dit barns baggy stil, behøver du ikke være så forsigtig med materialet i bukserne, men der kan det være manchetten, der er det eneste sted, hvor den passer.

Vi håber, at dit barn bliver meget glad, når du har købt nye bukser hos os, og hvis der er noget, du undrer dig over, så tøv ikke med at kontakte os.

Produkter

Butik

Information