T-shirts

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 5
Side 1 af 5

Cool børnetøj.

I denne kategori har vi samlet alle de kølige og seje børneskjorter, du kan se ovenfor. Det er blandet med alt fra sjove børn t-shirts til virkelig cool rock t-shirts. Vi har også valgt at fokusere på stilfulde rock t-shirts, der ikke er bandbundne, men udelukkende med den smukke stenrige stil.
Hårde børnetøj med print

Her har vi samlet vores lidt hårdere børnetøj, så for dem, der ikke kan lide den hårde stil, skal du gå ind i den lidt dyrere kategori med børnetøj. Hvis du har en hård fyr eller pige, skal du selvfølgelig give ham eller hende en rigtig hård skjorte med virkelig hårdt pres.
Tøff baby tøj med tekst print.

Vi har meget hård tekst på Dunken her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der kan få folk i dit miljø til at grine eller hæve dine øjenbryn. Det er lidt af, hvad en sjov outfit handler om, og selvfølgelig kan det virke bedst, når det er på et barn. Disse vidunderlige børn med en lidt smukere holdning er ret cool. Så selvfølgelig vil dit barn også udstråle en lav indstilling og bære en vidunderlig t-shirt eller krop med kranier eller kølige tekstudskrifter.

Leder du efter hårde børnetøj med print og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er indenfor mode, rockindretning og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I øverste venstre menu finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information