Bikinier

Her har du alle vores bikinier.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Om vores bikinier.

Vi har et stort antal bikinier, og du finder alle de forskellige modeller her på denne side. Nogle bikinier har kun en nederste del eller en øvre del, men for at finde den tilknyttede del, skal du blot klikke på produktet og derefter se, at den er tilgængelig som tilbehør. Det er kun for dig at kunne vælge forskellige størrelser på din øverste og nederste del.

Der er dog også bikinisættet.

Der er nogle også set på siden. Disse er normalt lidt billigere og sælges kun i par af samme størrelse på toppen og bunden og kan desværre ikke opdeles. Men vi håber det passer til nogle. Men vi arbejder på at blive mere adskilt fra hinanden, da vi ved, at det ofte ikke passer til dimensionerne, og du vil have forskellige størrelser øverst og nederst.

Vælg din stil, selv når det kommer til bikinier.

Vi har som du kan se mange stilfulde og trendy modeller og farver af bikinier så hvorfor tommelfingre på din stil. Hvis du kan lide camouflage eller kranier, så fortsæt med dit badetøj. Vi har også mange stilfulde retro og rockabilly bikinier, som du kan se ovenfor. Det er god fantasi, der sætter grænserne, men hvorfor ikke investere i at have den mest klare stil. Vær ikke hver dag, men hold ud og gør det med attitude.

Produkter

Butik

Information