Hættetrøje med lynlås dame

Du har indtastet lynlås hættetrøje damen og nedenunder vil du se alle vores hættetrøjer med lynlås.

Vis filtre

Per side:

Hættetrøje med lynlås dame

Er der noget bedre end at krybe ind i en hyggelig hoodie, især en med lynlås? Det er behageligt og praktisk med en hættetrøje med lynlås, som du kan vælge at have den åben eller lukket afhængigt af humør og vejr. Med os finder du lynlås i forskellige varianter, materialer, størrelser og farver, en til alle lejligheder og smag. Hvis du er heldig, kan du også finde en flot hættetrøje til en billig eller nedsat pris, når du handler hos Oddsailor.dk.

Zip hoodie modeller til både hverdag og arbejde

Vi har mange forskellige stilarter til rådighed på vores lynlås hoodies, både med og uden forskellige flotte udskrifter eller mønstre. Hvorfor ikke satse på en figurlignende variant uden pres? Det passer lige så godt på jobbet til et par slacks og høje hæle, da det gør et par slidte shorts til strandpromenaden. Måske vil du have en lidt længere eller kortere model, begge stilarter er hos os! Hvis du leder efter en lidt mere stenagtig variant, der har lidt mere holdning, er der flere modeller, der falder ind i smagen, pænt under læderjakken eller lige som de er. Hvorfor kjole kedeligt, når du kan klæde dig af.

Der er altid tider til en hættetrøje, men nogle gange er det ikke en med print eller en hårdere variant, der passer. Hvorfor ikke tage et kig på vores mere klassiske zip hoodies. En daglig og mere diskret model, du kan bruge, når du vil, om du har tænkt dig at tage en runde i løbet af en kølig efterår aften, eller hvis du føler dig lidt frossen på arbejde foran computeren. Vi ved, at detaljer er vigtige, og derfor er der hoodies med og uden lommer, modeller der går ned over stikkontakten og modeller, som du nemt kan bruge som en jakke, når den ikke bidder til at blive kold. Hvis du vil have en sjov detalje på din hættetrøje, kan du altid satse på vores modeller, der kommer med små ører på hætten. De er charmerende og giver et lidt blødere udseende. Vi er sikre på, at du vil finde en passende skjorte med os.

    Hoodies med attitude

    Klassiske hættetrøjer

    Hoodies med print

    Hoodies uden print

Zip hoodies i forskellige farver og behagelige materialer

Selvfølgelig kan du finde flere lynhætte i forskellige farver og materialer. Tøjets mest almindelige farve er sort, men når du klikker på en model, kan du nemt se om den kommer i flere farver. Til print er sort normalt foretrukket, trykket er ofte mere udtalt og detaljerne er bedre synlige. Men du kan finde hoodies i farver som grå, rød, blå og hvid. Husk dog, at vores forsyning ændres fra tid til anden, og hvad der er tilgængeligt i dag, er muligvis ikke tilgængelig næste gang. Vi forsøger at holde vores sortiment opdateret, så der altid vil være friske produkter hos os.

Når det kommer til materialer på de forskellige skjorter, kan du forvente, at det er af høj kvalitet, uanset om du vælger en tykkere eller tyndere skjorte. Selvfølgelig har vi regelmæssige bomuldssorter, men du kan også finde nogle varianter i for eksempel blødt te materiale. På nogle sweater blandes materialer, og der kan være detaljer i læder eller i et andet stof. Uanset om du vil have en skjorte, som du kan bruge under en jakke, snuggle ind, når du ser fjernsyn eller bruger den som en jakke, er lynlås hoodies tilgængelige i materiale, der passer til alle lejligheder.

Find den rigtige størrelse blandt vores lynlås hættetrøjer

Hvis du køber hoodies med lynlås hos os, kan du altid forvente, at de kommer i flere forskellige størrelser. Vores modeller er normalt fra størrelse S op til XL. Hvis du har brug for XS eller større end XL, kan du nemt se, om de er tilgængelige for den skjorte, du er interesseret i. Alle størrelser er trykt under hoodiebilledet. Hvis størrelsen er direkte tilgængelig, er den skrevet i grønt. For de produkter, der har længere leveringstider, er størrelsen skrevet i gul i stedet for grøn.

Et tip fra os er at kontrollere, hvad andre kunder har sagt om den skjorte, du ser på, det kan være en stor hjælp, hvis du er usikker på hvilken du skal vælge, især hvis du står og vejer mellem to eller flere stykker. Hvis du bare vil se de skjorter, der er tilgængelige i din størrelse, kan du nemt sortere det ud.

    Flere variationer i størrelse

    S, M, L, XL

Produktinformation om vores lynlås hættetrøjer

Hvis du ruller gennem vores sortiment og bliver interesseret i en lynlås hættetrøje, kan du klikke på den for at komme til beklædnings egen produktinformationsside. Du kan f.eks. Læse om hvilket materiale det er lavet af, hvis det kommer fra et specielt mærke og andre interessante oplysninger. Du vil også finde oplysninger om eventuelle detaljer på hættetrøje såsom ryg og ærmer, hvis de for eksempel har rå kanter eller snore og lignende.

Her kan du også nemt få oplysninger om leveringstid og andre oplysninger, som kan være gode at have, før du køber. I nogle produktbeskrivelser beskrives det også, hvilken stil vi synes, at trøjen passer, men det er selvfølgelig op til dig at bruge beklædningen lige som du vil. Gør lejligheden til at tjekke billederne på hættetrøje, de vises ofte fra forskellige sider for at give dig en ide om, hvordan passformen er, og hvordan for eksempel et print ser ud.

    Detaljeret information med billeder

    Leveringstiden varierer

Bestil vores lynlås hættetrøjer

Det er super nemt at handle hos os på Dunken.se, bare klik på produktet og læg det i kundekurven, gå til kassen, når du er færdig med din shopping, og du er færdig. Se også på vores andet sortiment, når du stadig kører. Fordi med os kan du regne med en levering, der ikke koster t-shirt, hvilket betyder at du kan drage fordel af store shopping, når du stadig er her på siden. Hvis et produkt er i vores lager, hvilket det gør, hvis størrelsen er angivet med grøn tekst, er leveringstiden kun få dage. Hvis den i stedet er på lager hos leverandøren, kan leveringstiden variere lidt. Klik derefter på beklædningen for at se præcis, hvad leveringstiden er for det pågældende produkt. Når du handler hos Dunken.se, vil du være tilfreds med dit køb, især i betragtning af billig fragtgebyr. Se vores udvalg og find den rette hættetrøje til dig!

Produkter

Butik

Information