Trikotage

Her finder du alle vores kvinders sokker.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Strømper.

Her har vi samlet sokker til kvinder i forskellige farver og former. Vi har her alt fra pæne sokker med mønstre eller logoer til sokker, der ikke er synlige i dine sko, eller hvorfor ikke snøre sokker i stor pakke for en billig penge.

Vi prøver altid at have et bredt udvalg af sokker for at få dig til at føle, at du kan finde de perfekte sokker her hos os.

Modeen til strømperne.

Ja, det er faktisk en mode selv i sokker, og hvad vi bruger, selvom vi ikke tænker på det så meget, som når vi ser på tøj der faktisk er flere forskellige modestilarter, hvor de rigtige sokker er påkrævet.

Du skal bare se på, når du har de jeans, der er lidt kortere, hvilket er meget populært lige nu. Der ønsker du ikke en synlig strømpe, men du vil være i stand til at skjule den i skoen. Så er der, hvor du virkelig ønsker, at strømpen skal vises, og så kommer vores stilige sokker ind i billedet.

Strømpernes funktion.

Faktisk bruger du sokker med forskellige anvendelser, og det er ganske vigtigt at tænke på at bruge det rigtige par sokker på det rigtige tidspunkt. Det kan være alt fra træning til hverdagsstrømper. At have de rigtige sokker får dine fødder til at føle sig bedre, og du føler dig også bedre.

Produkter

Butik

Information