Jeans dame

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Jeans med virkelig lækker friktion slank model.

Vi har et stykke tid tilbage også bragt i en masse jeans til damer, og til rigtig gode priser. Alle jeans er under 400kr som skal ses som gode priser og särskillt da det ofte indeholder noget som bælter eller andre smarte detaljer, der passer ind i disse jeans. De fleste jeans har meget friktion hvis ikke virkelig meget slitnignar men vi har også modeller, der kun vasker så lille nuance i stoffet. Du vælger de jeans, du ønsker, men de fleste er i modellen, slank og stræk.
Denim nederdele og stilfulde jeans til piger

Girl Jeans og nederdele med en lidt mere trashy stil kan findes her hos os. Vi har også mange lækre leggings og jeans til damer. Alle vores dame jeans og leggings udskiftes med jævne mellemrum. Når det kommer til vores leggings og jeans pige, det er en masse friktion eller tryk cool og har en unik cool stil. Vi håber du kan lide vores seje leggings.
Jeans dame slank og normal pasform.

Den absolut flertal af de jeans, vi har her, er den slim fit med stretch, og hvis der er noget andet, er det som regel fit jeans med stræk. Men vi forsøger at komme til det i alle beskrivelser af vores jeans.

Hvordan vil du gerne dine jeans og i hvilken størrelse vil du bære dine jeans? Vi glæder os over dit ønske om at få en bedre udvalg, så du kan være tilfredse.

Leder du efter Denim nederdel, strømpebukser og stilfulde jeans til piger og lignende produkter. Alt, hvad vi er nødt til at Dunken.se er i hård rock mode, rock-interiør og lignende.
Du kan finde masser af tøj, der har deres helt egen cool stil, kun her på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre og du vil finde mere fede produkter.

Produkter

Butik

Information