Plus size topper

Her finder du alle vores plus størrelse toppe.

Vis filtre

Per side:

Toppe i plus-størrelse.

Her finder du alle vores stilfulde og stenede toppe i større størrelser. Vi ser altid efter tøj, der også findes i større størrelser, fordi vi ved, at det kan være vanskeligt at finde stilfuld eller stenet mode i størrelser over XXL. Vi vil ændre dette. Det skal være tilgængeligt for alle.

Som du kan se ovenfor, har vi her samlet alt fra rockabilly, rock, men også streetwear.

Stilfulde toppe i store størrelser.

Hos Dunken.se synes vi ikke, at stilen skal ændres, bare fordi størrelserne går op. Desværre vælger mange tøjfabrikanter dog at have separate kollektioner i plus-størrelse, hvilket betyder, at hele versionerne af tøjet ændres i de tøj, der går op i størrelse. Tøj, der ofte slet ikke har det samme stilfulde og stilfulde look som dem, du valgte at lave i de mindre størrelser.

Vi synes, dette er så forkert, og det er derfor, vi konstant er på jagt efter tøj, der går op i "plus size" i samme model som andre størrelser. Det vil sige, tøjene fås fra XS-S op til XXL, 3XL, 4XL og 5XL.

Vores konstante forfølgelse af disse beklædningsgenstande er begyndt at vise resultater, og vi kan nu præsentere en hel flok affaldstopper i plus størrelse. Her finder du alt fra stilfulde enkle toppe til stenede toppe med tryk.

Selvom vi er meget glade for at kunne tilbyde dette, har vi ikke slappet af. Vi fortsætter med at jage, og dette er en af ​​de produktkategorier, der vil fortsætte med at vokse med en stabil hastighed. Vi er lige begyndt vores sortiment af stilfulde toppar i store størrelser.

Rocktoppe i plus størrelse.

Når du tænker på stenede toppe, er det let at sidde fast i dit hoved på sorte toppe med båndlogoer på. Men toppe fås med så mange lækre detaljer, der gør dem begge stilfulde, men alligevel stenede i udseendet. Meget handler om, hvad du kombinerer toppen med.

Tag for eksempel en sort top med en flot knipling sammen med et par sorte jeans, og du har et mørkt stenet look. Kombiner det i stedet med et par blå jeans, og toppen er pludselig ikke stenet, men i stedet elegant afslappet.

Dette giver dig mulighed for at bruge toppe til mange forskellige stilarter såvel som til lejligheder.

Produkter

Butik

Information