Linnen dam

Här har du alla linnen i dammodell.

Vis filtre

Per side:

Stilfulde tank tops kvinder og lækre rock tank tops online

Her har vi samlet alle vores stilfulde veste. Du finder alt fra stilfulde tanktoppe med rockmotiver til tanktoppe med lidt ekstra detaljer, der kan være perfekte til fester eller andre begivenheder.

Linned fungerer perfekt til at bære under en top eller anden sweater, men også rigtig godt, når du har en tanktop med print, når du ikke vil skjule det flotte print. Når det er tid til en fest, har du det perfekte linned her hos os.

Lange tanktoppe og korte tanktoppe damer

Vi har nogle modeller, der er ekstra lange, da mange ikke vil have en tanktop til at ende i taljen, men kører mere på de ekstra lange tanktoppe, der går ned over bagdelene, så der er meget at vælge imellem her hos os. Men selvfølgelig har vi shorts, der fungerer som maven, men uden ærmer. Det er dig, der vælger stilen, og måske er det pænere med en kort tank top undertiden. Vi har forsøgt at finde alle mulige forskellige sorter til god kvalitet og til en god pris.

Modeller af vores veste

Som du kan se ovenfor, har vi mange forskellige modeller på vores veste. Der er mange blonder forskellige steder. Nogle har en blonder over hele ryggen, der giver en vidunderlig gennemsigtig følelse, men samtidig klædt på. Der er også mange forskellige bredder på skulderstropperne, da nogle kun har en tynd stofledning, mens andre har brede skulderstropper og endda med nitter. En ting, som alle vores veste har, er at de er af meget høj kvalitet, hvilket vi er meget forsigtige med her på Dunken.se.

Stilen på vores veste er den samme, da vi elsker tatoveringer og hardrock-udskrifter. Alle vores veste har en grusom holdning, og for dig, der kan lide kranier, vil du se, at vi virkelig kan lide disse. Der er ikke så mange specielle bandveste, men en mere rockende stil generelt.

At vælge en flot tanktop til en fest

Når du går til en fest, har du selvfølgelig mange valg her. Hvis du vil have en rigtig god hard rock tank top, så er der selvfølgelig flere motiver og band toppe her, men også mere neutrale dem, der ikke har et band tilknytning, men har det rigtig flot udseende.

Vi har dog mange tanktoppe, der er meget velegnede til fester, da det kan være tanktoppe med en pænt afskåret eller andre fine detaljer, der måske er lidt mere diskrete, men som gør det meget godt og passer både til fester og måske når du bare væk til middag eller lignende. Linned er et meget praktisk tøj, hvor du undgår ærmer og føler dig lidt køligere, men samtidig er klædt på.

Produkter

Butik

Information