Airsoft

Her har vi samlet alle vores produkter, der passer ind i kategorien Airsoft. Vi er måske ikke den butik, du forbinder med tøj til airsoft, men med en bred vifte af militær tøj og taktisk udstyr har vi en rigtig god rækkevidde til formålet.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 8
Side 1 af 8

Hvad er airsoft.

Airsoft våben er en hybrid mellem luftgevær og paintball. I modsætning til paintball er Airsoft ofte direkte replikker på ægte våbenmodeller, og i stedet for farvekugler skyder du plastkugler. Tidligere gik airsoft under navnet Soft Air Gun.

Airsoft er også blevet det samlede navn for den sport, der udøves med airsoft-kanoner. Almindelige typer spil er Milsim (Military simulation) og CQB (Close quarter battler). De første efterligner militære operationer og derefter ofte i et skovmiljø, den sidstnævnte er mere som en politioperation i et mere udviklet miljø.

Udstyr til airsoft.

For at genskabe et realistisk miljø i en militær- eller politioperation er der behov for meget udstyr. Idrætsudøvere lægger stor vægt på deres våben, men udstyret er også vigtigt i airsoft. Her ønsker du at genskabe et virkeligt miljø af f.eks. En militær kamp, ​​og så er det vigtigt, at spillerne har det udstyr, som militæret bruger med den funktionalitet, som dette udstyr har.

Derfor har vi nu sammensat alle vores produkter, som vi ser som potentielt udstyr til airsoft. Her finder du fra rygsække, t-shirts, jakker, bukser, støvler og palæstinensiske tørklæder med mere.

Produkter

Butik

Information