Rygsæk

Her finder du en lang række holdbare, robuste og frem for alt funktionelle rygsække, der er perfekte til at bære en masse tung og tung pakning.

Når du spiller airsoft, vil du have en rygsæk, der både ser ud og fungerer som rygsække, der bæres af soldater over hele verden. Du kan finde dem her.

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Rygsæk til airsoft

Airsoft handler meget om at genskabe et realistisk militært scenarie. Nogle spil er korte, og du har muligvis brug for mindre fleksible pakningsmuligheder, hvor du nemt kan opbevare udstyr uden at optage for meget plads. Andre spil kan vare i flere dage, og du har brug for en masse pakkeplads i komprimeret pakning.

Rygsækken skal være funktionel og holdbar og have det design, som militære rygsække har, så udseendet matcher et rigtigt militært scenarie.

Vi har en bred vifte af rygsække i forskellige mængder, der har haft deres udseende direkte trukket fra forskellige modeller af rygsække, der bæres i militæret rundt om i verden.

Rygsæk med MOLLE-system giver udvidede pakningsmuligheder

Hvis du har været hos airsoft i lang tid eller ellers er interesseret i militært udstyr, er MOLLE-systemet sandsynligvis intet nyt for dig. Men du ved ikke, hvad det er, så det er et forgrund til "Modulært letvægtsudstyr". Det er en type udstyr til pakning f.eks. en rygsæk er udstyret med fastgørelseselementer i form af stropper på dens skal. Dette fastgørelsesorgan gør det muligt at fastgøre yderligere pakning til den allerede eksisterende sag. Det kan være fra kabinkroge til mindre poser, såsom medicinske poser, hygiejneposer, opbevaringsposer eller lignende.

Derefter kan du konstant justere, hvad du er udstyret med, og hvilken type tilbehør du har med.

MOLLE-systemet bruges blandt andet i vid udstrækning af NATO-tropper og især britiske og amerikanske soldater.

Mange af vores rygsække er udstyret med MOLLE-systemer, så du nemt kan udvide posens emballagemuligheder. Til dette tilbyder vi også et bredt udvalg af tilbehør, der kan tilsluttes MOLLE-systemet.

Produkter

Butik

Information