Rockabillykläder

Her har vi samlet alt vores rockabilly tøj. Der er både kvinder og herretøj på dette websted, så bare gennemse alle de stilfulde rockabilly tøj.

Vis filtre

Per side:

rockabilly

Rockabilly er en musikgenre skabt af Bill Haley og hans kometer, Elvis Presley og Sam Phillips i bl.a. Sun Records, da de gjorde rockabillyn større omkring 1954.

Musikken er en blanding mellem country og blues, det er en af ​​de tidligste former for rockmusik.

Rockabilly tøj

Som du kan se ovenfor er det en masse swingkjoler, og på herresiden består Rockabilly af en masse jeans og skjorter. Det, der oftest er forbundet med rockabilly-stilen, er trods alt 50'erne og 60'erne tøj, hvor der var meget mere skjorter og jeans, men frem for alt var det skjorter og tøj med pæne mønstre. Når det kommer til damesiden, var det de klassiske swingkjoler og de små korte cardigans, der har været synonymt med rockabilly-stilen.

Men selvfølgelig er der, og så var der også dejlige T-shirts med tryk, og du har hovedsageligt dejlige hot rods på tryk. Rockabilly-stilen udvikler sig faktisk meget, da der bruges nyt materiale, der ikke blev brugt i 50'erne og 60'erne, men stadig har den samme dejlige stil.

Vi har et rigtig stort udvalg af rockabilly-tøj, men også 50'erne og 60'erne af tøj, som du kan se ovenfor. Vi tror, ​​at du finder din nye rockabilly-shirt eller rockabilly-kjole her hos os, da vi har en meget bred vifte, der også er virkelig overkommelig.

Rockabilly tema

Det er blevet mere og mere almindeligt for møder, fester og bryllupper, hvor man har rockabilly som tema. Dette er en fantastisk måde at være lidt unik på og komme fra den hverdag, vi lever i lige nu. På samme tid har mange mennesker denne vidunderlige stil som deres livsstil ligesom rocktøj eller hipsters.

Rockabilly er det, der tidligere blev kaldt rock og har sandsynligvis i nyere tid gjort det mere og mere anderledes, men sandsynligvis fordi rocken er ændret og blevet sværere, har rockabilly stadig en mere behagelig undertone end den moderne rock har.

Om vores rockabilly kjoler

Som du sandsynligvis allerede har set, har vi en masse rockabilly kjoler, og meget er fra Belsira eller Rockabella. Men når du køber en rockabilly kjole, så glem ikke at købe til nederdelen, da det er den, der får kjolen til at skille sig ud så smuk, som du ser på billederne. Så for disse kjoler virkelig kommer til deres egne, kan det være klogt at købe et nederdel.

Produkter

Butik

Information