Herrbyxor

Her har vi samlet vores herresbukser, og det er et meget blandet sortiment med alt fra slim fit jeans, jeans med regular fit, militære bukser, camouflagebukser og cargobukser.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 5
Side 1 af 5

Cool jeans og mænds bukser online

Her finder du vores kølige jeans og vi har dem til rigtig gode priser. Vi har valgt
at købe kølige jeans, der har et prisklasse på over 1000kr, fordi vi ikke vil
at et mærke skal få dem til at koste så meget. Vi har lækkert slidte jeans, almindelige blå jeans og stilfulde militære bukser for at nævne nogle få i vores sortiment. Hvis du mangler nogen model eller størrelse, er det bare at sige, så vi kan trygt inddrage mere af den slags.

Leder du efter Cool jeans og bukser mænd online og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Mænds bukser store størrelser.

Hvis du har en lidt større størrelse, er det ingen hemmelighed, at det kan være svært at finde stilfulde tøj i de lidt større størrelser. Vi ønsker at kunne tilbyde vores tøj til stort set alle, og dette er et af vores mål, når vi arbejder med vores sortiment.

Derfor forsøger vi altid at tilbyde alle størrelser, som producenterne har valgt at fremstille tøjet ind, og vi forsøger også at skubbe vores leverandører for at tørre deres tøj i større størrelser.

Vi har en bred vifte af herrebukser i store størrelser, og størrelserne går så op i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL og 7XL. Mange af disse bukser er meget rummelige bukser med løs pasform.

Vi vil fortsat arbejde på at udvide vores sortiment af herrebukser i store størrelser.

Camouflage bukser og militære bukser.

I vores sortiment af mænds bukser finder du en hel masse militære bukser, og flere af dem er lavet i camouflage mønstre. Camouflagebukserne eller militære bukserne fremstilles ofte i et såkaldt ripstop stof, hvilket betyder, at stoffet har et meget diskret gittermønster i strukturen.

Ripstop er en slags teknik i produktionen af ​​stoffer, hvor stoffet har forstærkende tråde vævet ind i et gitter. Dette gør hele stoffet meget stærkt og forhindrer stoffet i at blive revet op under skade.

I vores sortiment af camouflagebukser og militære bukser er der både bukserne, der er loyale over for deres originale bukser af militære bukser og dermed udstyret med de funktioner, som en ægte militærbuks havde brug for. Disse er ikke designet med moderne funktioner til at fungere som et modebeklædningsgenstand, men snarere lavet til at opfylde funktion under stress.

Så har vi også en hel masse militære bukser og camouflagebukser, hvor du er blevet inspireret af de klassiske militære bukser og skabt et modebeklædning af det. Her har du for eksempel bukser med elastik i talje og benlukning, og en med en isoleret pasform omkring ben og lår.

Mænds bukser med elastik.

Noget der er blevet meget populært i det 21. århundrede er mænds jeans og andre mænds bukser, der har det samme udseende som originalen, men i stedet for en standard talje med muligheden for at bruge en skærper, har bukserne en elastisk talje.

Mange gange har bukserne også elastik ved benendene og bukserne ligner meget på den løsning, vi kan finde på klassiske bløde bukser. Dette giver både en moderne stadig på bukserne, men også en meget god pasform, hvilket gør bukserne holdt op selv i mangel af et bælte.

Cargo bukser mænd online.

Overraskende nok kommer Cargobys oprindelse ikke fra militærbukserne, og bukserne kaldes også i nogle tilfælde til kampbukser. Disse bukser har i første omgang en løs pasform og blev udviklet med de funktioner, der kræves for at passe til det formål, som en militærbuks havde brug for.

Senere blev bukserne taget til brug som udendørsbukser, jagtbukser eller andre former for udendørsaktiviteter, hvor du havde brug for nogle funktioner på bukserne.

Det, du genkender, er den lette pasform og en større mængde lommer i buksebenet. I modsætning til den klassiske fem-lommemodel har laststøvlen store syede lommer på bukslåret og det er ikke ualmindeligt, at disse lommer har ekstra lommer på ydersiden af ​​de store lommer.

Lastboksen har ofte en snøring ved benenden, som du kan stramme, så bukserne ikke skal gå ned under dine fødder. Men de nye, mere moderne versioner af lastbukser er tilgængelige med både åbne kanter og elastik i slutningen.

Produkter

Butik

Information