jakker herre

Her finder du alt i vores kategori jakker mænd. For specifikke jakker, tjek vores underkategorier.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 9
Side 1 af 9

Cool Jackets Sir.

Her har du fundet vores flotte jakker i mænds model. Som du kan se ovenfor har vi både praktiske og stilfulde jakker samt rigtig cool jakker som vores Jack Daniels jakke eller lignende. Men vi har kun jakker, som vi gerne vil have på. Det vil sige god kvalitet jakker til en god pris.
Jakker funktioner.

Vi har Stormtech jakker, der har en fugtkvalitet, de er næsten vindtætte men åndbare, så du vil aldrig føle sig fanget og næsten lige så vandtæt som en regnfrakke. De har et moderne og stilfuldt design, der er meget stilfuldt.

Andre jakker som Jack Daniels jakke du har den fine stil, men her er nogle praktiske funktioner, som du kan fjerne indefra, hvis det bliver lidt varmere og bruge det som en fjederjakke i stedet for vinterjakke, når den er hjemme.
Køb jakker online!

At købe en jakke online kan ikke være det absolut enkleste, men der er mange fordele i forhold til butikken. Ofte når man køber en jakke i butikken, tester man det lidt hurtigt og i et varmt testrum. Du kan aldrig teste det hjemme, hvor du måske ikke har det samme pres eller stress, men du vil føle, at du har brug for en størrelse større eller ikke som formen af ​​jakken, så der er aldrig noget problem at vende tilbage, så længe jakken er intakt. Det betyder, at du ikke rydder nogen pletter eller snavs din jakke. Så kan du altid vende tilbage, og du behøver ikke fortælle mig hvorfor.

Der er ikke mange der går tilbage og sender en jakke i en butik, som du ikke er tilfreds med, men det bliver simpelthen sådan, at du kan leve med det et stykke tid, og vi tror ikke, det burde være. Hvis du ikke er tilfreds med jeres mænds jakke, skal du returnere den og skifte til en jakke, der passer dig.

Vi forsøger altid at bringe de smukkeste jakker i rock eller gade, men vi sætter altid pris på kvalitet og brugervenlighed. Når du handler her hos Dunken, håber jeg, du har det rigtigt, og du bør ikke være tilfreds, kontakt os venligst hos kundeservice.

Produkter

Butik

Information