Jeans herr

Du er kommet ind i alle vores jeans i mænds model. Hvis du vil have en speciel model, kan du vælge den i menuen.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Jeans mænd.

Det er en af ​​de mest klassiske mænds tøj til rådighed. Bare jeans har eksisteret i mange år og er blevet tilpasset til enhver måde. Hvad der er kendetegnet ved dom er hovedsageligt, hvordan de har været i form og model. I de senere år har det været lidt mere stramme jeans, mens det tidligere var fladt eller helt lige jeans.

Hvert tiår har sin model. Men det absolutte nyeste nu i mænds jeans har været, at det bliver standard at have elastan i beklædningen. På dæmningssiden har dette været standarden rigtig lang, men det er kun få år siden det begyndte at komme på bred front til mændens model.

Det dejlige ved at være elastan i det er bare en strækning, og det vil være en meget mere behagelig bukser at bære. Du har stadig et par holdbare bukser, men nu er det meget bedre.

Hvordan jeansne kom til.

Jeansen blev oprettet i 1872 i San Francisco af Levi Strauss sammen med skrædder Jacob Davis. Som så begyndte at blive solgt under navnet Levi's og har siden da været verdensledende inden for jeans.

I mellemtiden blev bukserne primært brugt af guldgravere og cowboys, men efter det blev det en del af rockkulturen og blev dermed populær over hele verden. Det var i slutningen af ​​det 20. århundrede, at det primært var et modebeklædningsgenstand i stedet for en arbejdsbukser.

Find den rigtige af vores jeans.

Vi har mange forskellige jeans modeller, og hver person kan normalt lide lidt anderledes. Derfor har vi forsøgt at gøre det så nemt for dig som vi kan. Selvom der er flere forskellige end dem vi har, har vi delt dem i slanke, regelmæssige, løs og dem, vi har i større størrelser, vi har i plusstørrelse. Alt for dig at kunne finde så let som muligt.

Produkter

Butik

Information