Loose fit jeans herr

Här hittar du alla våra loose fit jeans herr.

Vis filtre

Per side:

Loose fit jeans mænd

Jeans med løs pasform er en populær model, der passer til hverdagslige og festlige lejligheder. Når du sætter på et par jeans, som du føler dig 100% komfortabel i, giver det dig et ekstra kaste af selvtillid. Jeans kommer ligesom mennesker i mange forskellige modeller og former, og de kan krydre din stil i et øjeblik. I vores brede udvalg finder du jeans af alle størrelser - fra lille til pluz størrelse - hvilket gør det nemt for dig at finde et alternativ, der passer dig.

Løse pasforms jeans

Jeans med løs pasform har været moderne i lang tid, og det ser ikke ud til, at denne tendens går ud af tiden. Slanke jeans med al ære, men med en lidt mere løs pasform kan du føle dig mere afslappet, mens du er mindst lige så fashionabel. Desuden passer løs fit jeans passer både fest og hverdag, hvis du stil dem rigtigt. Kombiner med et par stilfulde, komfortable sneakers og en sweater i løbet af dagen og skifte til en festlig skjorte og smarte sko, når den nærmer sig aften.

Når du leder efter et par nye jeans, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det, du har på dig, og også at beklædningen har en pasform, der passer til din kropstype. Fordelen ved jeans, der har en løs pasform er, at de er løsere, og at de ikke er monteret på kroppen. Jeans kan ofte sidde på højre stramme, hvilket kan gøre det svært at finde en model, der passer til. Ved at bruge jeans med løs pasform er det lettere at finde en god pasform. Derudover er denne jeans model ekstra behagelig.

    Trendy model, der aldrig går ud af tiden

    Jeans med løs pasform gør det nemmere at finde en god pasform

Trends i løs fit jeans

Med os finder du et godt udvalg af jeans, som du altid kan bære, uanset om du skal til fest, ude på legepladsen eller på arbejde. Ved at tilføje et par stilfulde sko eller andet trendy tilbehør, kan du hurtigt og nemt tilpasse dine løse jeans til mange forskellige lejligheder. Hvilken type top du vælger at bære sammen med dine jeans kan betydeligt ændre din outfit. Jeans er et tidløst tøj, der nemt kan kombineres med klassiske toppe, men også med en lidt mere dristig top eller sweater.

En af de største tendenser lige nu er jeans, der skæres ned ved kanten. Dette skaber et afslappet, men trendigt udseende. Det er ekstra rart at kombinere et par sneakers med denne type jeansmodel. Når det kommer til tendenser, ser vi også, at nogle farver i jeans er mere populære end andre. Den grå-sorte, stonewashed jeans model vil altid være indeni, ligesom den lyseblå variant. Et par klassiske sorte jeans er et must i hver mands garderobe, da de kan varieres på ubestemt tid. Med os finder du mange forskellige farver i jeans med løs pasform.

At vælge løs fit jeans: tænker på

Før du investerer i et par jeans med løs pasform, er der ting, der kan være gode at tænke på. Først og fremmest bør du altid vælge jeans, som du har det godt af. Hvis du ikke kan lide løs løs model, bør du ikke vælge denne, da du sandsynligvis vil føle dig ubehagelig. Det næste skridt er at finde en farve, du kan lide. Her skal du også tænke på den farveskala du normalt følger, når du køber tøj. Husk på, at mørkere jeans passer til de fleste ting.

Når det kommer til størrelser, kan det naturligvis afvige fra bukser til bukser, og hvis du bestiller online, kan det være svært at vide, hvordan man tænker. Der er dog målestabeller, som du kan gå til, hvor du kan bruge målebåndet til at se, hvilken størrelse der passer til dig. Når du bestiller hos os, vil du modtage din pakke inden for få dage, og så kan du prøve hjemme i fred og ro. Hvis du ikke er tilfreds, kan du altid returnere pakken til os eller anmode om en ændring af størrelsen.

    Vælg en model og farve, som du har det godt af

    Gennemgå størrelsen grundigt, når du bestiller online

Stort udvalg af løs fit jeans

Vores løs fit jeans fås i flere forskellige modeller. For det første kan du finde klassiske modeller, men også jeans der skiller sig ud i mængden. Leder du ikke efter et par sort tidløse jeans, men måske noget mere dristigt? Vi har jeans i mange forskellige farver som khaki, hvid og lyseblå. Ud over disse farver har vi også nogle mere spændende jeans med fede detaljer, udskrifter og mønstre, der let spytter dit outfit. Med andre ord kan du finde jeans der passer til din personlige stil.

Når du kigger rundt blandt vores sortiment på nettet, kan du nemt sortere varerne i henhold til for eksempel den mest populære, nyeste eller prisen på beklædningsgenstande. Dette giver dig en god mulighed for hurtigt at finde lige hvad du leder efter. Når du klikker på det beklædningsgenstand, der interesserer dig, kan du også klikke på billedet for at forstørre det. Ved sortering efter pris bliver det nemt at finde varer, der passer til din tegnebog. Vi forsøger altid at samle det bedste udvalg af jeans til priser, der er konkurrencedygtige.

    Stort udvalg af jeans til konkurrencedygtige priser

    Find løs fit jeans der passer til din personlige stil

Bestil løse fit jeans nemt

Med os finder du mere end bare jeans med løs pasform, vi har også en bred vifte af andre tøj, sko og tilbehør til alle lejligheder. Med os finder du også tøj til kvinder og børn. Du handler jævnt ved at klikke i dine varer fra produktlisterne, som så ender i din indkøbskurv. Selvfølgelig får du altid et overblik over de varer du har valgt, før du godkender og sender din ordre væk. Vi anbefaler at du klikker på fanen for vores nedsænket kampagneprodukter for at finde varer til gode priser!

Når du som kunde hos os handler i vores onlinebutik, bestiller du dine varer på en hurtig og nem måde. Vi leverer over hele landet, og du kan altid føle dig sikker, når du handler hos os, da vi kun tilbyder sikre betalingsløsninger. Hvis du har spørgsmål og bekymringer, kan du altid kontakte vores kundeservice, som gerne vil svare på dine spørgsmål. Udfyld den formular du finder på hjemmesiden eller vælg live chat. Vi håber du finder hvad du leder efter hos os!

Produkter

Butik

Information