Regular fit jeans mænd

Her finder du alle vores herre jeans lavet i regelmæssig pasform.

Vis filtre

Per side:

Regular fit jeans mænd.

Her har du den klassiske stil af jeans. Det vil sige, det er ret lige ben, men med lille plads, så de ikke sidder så tæt på de smalle ben. Regelmæssig pasform, du kan altid huske på, at den er lige og ikke indpakket som slank eller løs pasform, hvor du har en endnu mere afslappet stil end almindelig pasform.

Hvis du vil have et par jeans med en rigtig klassisk stil, så er det helt almindeligt fit jeans, hvad du skal have.

Jeansens historie slutter aldrig.

Jeans som beklædningsgenstande er velkendt for at være vokset frem i slutningen af ​​1800-tallet i USA. Bukserne i det holdbare stof spredte sig meget hurtigt, og snart var både minearbejdere og tømmerhuggere i kø for at købe det nye tøj.

Men denimstoffet (denimstof) går længere tilbage end det. Så sent som i 2010 blev der tidligere fundet ukendte malerier fra 1655, der viser tøj i jeans stof. Disse blev således allerede brugt i det 17. århundrede.

Jeans som tøj har været med os gennem historien i lang tid. Jeans er siden kommet og gået i forskellige former med toppe og dale i moderniteten. Imidlertid har tøjets styrke og funktionalitet også gjort, at tøjet altid forbliver.

Regelmæssig pasform er tidløs.

Jeansene har været med os i hundreder af år og ser ikke ud til at forsvinde i første omgang. Jeansene er det mest almindelige tøj af alle beklædningsgenstande i jeans stof, og regelmæssig pasform er den model, der derfor betragtes som standard.

Derfor kan vi sandsynligvis være enige om, at det er fitne på jeans, der er langt den mest tidløse. Puffy jeans som løs pasform har været moderigtigt i runder, ligesom slim fit med deres stramme pasform. Et simpelt traditionelt klip går aldrig ud af stil. De fleste herretøj er faktisk afslappet og løsere uden at være baggy.

Regelmæssig pasform er afslappet og løs uden at se sløv eller uprofessionel. Det er også den pasform, der bedst passer til forskellige kropsstørrelser og former.

Produkter

Butik

Information