Strumpor herr

Her finder du alle vores herresokker i størrelse.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Strømper sir.

Hvad der er mest forskelligt mellem mænds sokker og kvinders sokker er hovedsageligt størrelsen. Men også at nogle mænds sokker har mere kraftfuldt materiale end kvinders sokker har.

Hos os kan du finde rigtig lækre sokker med mange forskellige motiver, men også med mærker. Når du leder efter sokker, er det hovedsageligt den komfort, der er bedst, og at de har en god funktion, der får dig til ikke at føle dig for fanget i deres sokker, og den mest populære model er sandsynligvis den såkaldte tennisstrømpe, der er stærk omkring foden på samme tid da den er ribbet og blød øverst langs benet.

Men alligevel er der en anden klassisk variant, der er perfekt lige i stoffet og ret behageligt at have på, som er lidt mere til at være en strømpe, der måske er bedre egnet på arbejdet eller når du er påklædt.

Camouflagesokker og mønster.

Da vi i Sverige ikke har nogen sko direkte på os indendørs, er sokkerne blevet mere og mere et tilbehør, som du viser mere og mere ved at have farverige sokker, men også med pæn design og detaljer, der får dem til at skille sig ud.

Gå ikke glip af et par rigtig gode sokker, der virkelig er synlige og gør et godt indtryk.

Stor pakke med sokker i herremodel.

Ja, selvfølgelig skal du også være i stand til at købe en stor pakke sokker her hos os. Vi har sammensat et par forskellige modeller her, som vi virkelig kan anbefale. Det er måske ikke hver dag, at du ønsker at være festlig med et par camouflagesokker, men bare vil have et par ensfarvede sokker i sort eller hvid for at kunne bære de såkaldte hverdagssokker. Så når du køber dine fine sokker her, skal du ikke gå glip af en pakke resten af ugen :)

Vi håber, at du finder rigtige pæne sokker her hos os, og frem for alt ikke gå glip af vores store pakke, hvor du kan tjene nogle penge.

Produkter

Butik

Information