Shorts herrer

Du er kommet ind på shorts mænd, og som det lyder, har vi alle fine mænds shorts her. Der er alt fra army shorts til stilfulde fragt shorts.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 7
Side 1 af 7

Shorts mænd!

Her har du alle vores shorts i mænds model, og som du kan se er det en masse cool shorts. Vi arbejder kun for at bringe i rigtig coolke shorts og samtidig bør de holde et godt mål. Vi har blandet alt fra jeans shorts til træning shorts ovenfor. Du kommer til at klikke på dine shorts for at få det rigtige.

Slidte jeans shorts.

Vi har nogle fine jeans shorts i mænds model, men vi arbejder på at komme ind endnu mere. Du bør føle, at det er her, at du køber dine jeans shorts selvom du vil have iført eller uden og alt dette til en virkelig god pris. For der er ikke meget smukkere end at gå rundt i et par rigtig dejlige jeans shorts om sommeren. Du er klædt, men det er stadig cool og flot, og du kan bære en t-shirt eller hoodie.

Praktiske, men stilfulde mænds shorts.

Den praktiske mode kommer mere og mere. Det bør ikke være ubehageligt at være pænt klædt. Når det kommer til shorts, har vi et rigtigt stort udvalg af praktiske shorts, hvor du kan bære med dig meget, men har stadig et par stilfulde mænds shorts. At have et par større shorts med mange lommer til en almindelig t-shirt betyder at du er hjemme i de fleste tilfælde.

At huske på, at vi også har disse shorts i store størrelser som 3XL, 4XL, 5XL, men også op til 6XL og 7XL, som vi er meget stolte af at tilbyde dig.

Soft shorts mænds komfortable mode.

Vi har på mange andre sider fortalt os, hvor glade vi er for, at den bløde kode er kommet ind og selvfølgelig gælder dette også for softshorts i mænds model. Du kan bruge disse både på byen, men frem for alt er det særligt rart at have hjemme eller når du er ude på stranden. Disse shorts har tidligere været forbundet med enten at være ude i jogging eller noget, du kun har hjemme. Nu er den korte model helt ændret til den trendy og med den, så den er blevet tilpasset til at kunne bære overalt.

Nye jeans shorts mænd med stretch.

Med os finder du mange trendy jeans shorts i mænds model. Der er meget sket her i dette område i løbet af de sidste par år, da det nu mere og mere er begyndt at skifte til de lidt strammere modeller, men med det har stretchmaterialet i jeans shorts også kommet ind. Disse shorts er yderst komfortable og kan sige, at det er noget vi selv på Dunken.se lever i om sommeren. Det har de samme træk som jeans mig, kun meget kortere. Test jeans shorts fra Blend eller Jack og Jones med stretch, så du vil opleve, hvor smukke de er.

Shorts, shorts, jeans shorts.

Er du på udkig efter shorts herre, shorts, jeans shorts og lignende produkter. Alt hvad vi har på Dunken.se er inden for hårdrock mode, rock dekoration og lignende.
Du vil finde masser af tøj, der kun har deres helt smukke stil på Dunken.se.
I menuen øverst til venstre finder du flere kølige produkter.

Produkter

Butik

Information