Denim shorts

Vis filtre

Per side:

Om vores jeans shorts i mænds model.

Vi har mange jeans shorts, som du kan se ovenfor. Selvfølgelig vil vi have dig til at nyde dem, og du kan finde noget til din smag. Måske vil du bære eller uden eller hvorfor ikke med strech, at i de senere år mere er blevet en standard end, men som det var før.

Komfortabelt men pænt.

Når du tænker på jeans shorts, er det ofte fordi du vil være i stand til at bære noget mere klædt, når det er varmt udenfor, eller at du vil kunne bringe dine nøgler eller mobil, uden at det er så vanskeligt som det kan være i et par shorts. Men for nogle få år siden begyndte virkelig komfortable shorts i strech materiale at glide ind i jeans og vi kan helt klart anbefale at du tager jeans nu, da dette er noget fantastisk. Du kan få det samme flotte udseende, men uden at tøve følelsen af ​​at være behagelig. De fleste jeans shorts i mænds model, som vi har der er strech i, og vi elsker dem.

Du behøver ikke længere at skifte til et par bløde shorts eller shorts, når det er varmt udenfor for at være behageligt, men nu er jeans shortsen lige så behagelige som bløde shorts, mens du er lige så godt klædt.

Hvad er der med os.

Selvfølgelig forsøger vi at finde de nyeste mode selv i shorts og her kan du se de mest almindelige farver som sort, jeans blå eller grå. Vi har i mange forskellige vaskninger og med forskellige mængder slitage, så vi håber du finder din model her hos os.

Produkter

Butik

Information