Skjorter med lange ærmer

Her har vi samlet alle vores lange ærmer skjorter i herremodel.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 2
Side 1 af 2

Langærmet shirt til mænd.

Skjorter med langærmet er grundlaget for vores tøj, da det var et af de tidligste tøj, der optrådte i sin oprindelige form siden oldtiden. Skjorten var før 1900-tallet en ren lingeri, som vi næste kun har vores undertøj og trusser tilbage. Så er T-shirten nu et tøj, som du ikke behøver noget over.

Tidligere ville du ikke engang vise skjorterne, da dette i mange cirkler slet ikke var passende, men det var et rent undertøj. Men i begyndelsen af ​​1900'erne begyndte tingene at ændre sig, og det blev helt okay, at du tog din jakke af, da du kom indendørs og kun gik omkring din skjorte.

Dagens mode er langt fra denne forrige fase, og nu er det ofte tilfældet, at du ikke har en jakke, og skjorten er tilgængelig i mange forskellige designs. Det er endda sådan, at du skal have en shirt i nogle sammenhænge, ​​men du har ikke brug for en jakke.

Arbejdsskjorter og flanelletrøjer.

Skjorter er ofte blevet brugt som arbejdstøj i mange forskellige miljøer. Du har den klassiske flanelltrøje, der stadig bruges i dag mange steder og især under lidt køligere forhold som f.eks. Ude i skoven eller lignende. Denne skjorte er dog også blevet mere og mere moderne, og det er en af ​​de mest stilfulde skjorter lige nu med et par jeans.

Disse flanelletrøjer er også kommet i et nyt design, da ikke alle flanelletrøjer er i den gamle tykke variant, men også i tyndere materialer. Hvad mange mennesker bliver lidt forvirrede over er, at flanell antages at være et materiale, men det er ofte lavet af bomuld eller uld og er let at strikke vævet stof. Så når man ser på materialet kan det meget vel være 100% bomuld.

Om materialet på skjorterne.

Det mest almindelige materiale er imidlertid bomuld på skjorter, men det begynder at blive lidt mere blandet i tekstilerne, hvilket får det til at strække sig eller få skjorten rynkefri. Det blandes meget mellem forskellige materialer for at få forskellige egenskaber, da skjorterne har mange forskellige anvendelser, så materialet bliver efterladt.

Vi håber dog, at du finder dine favorittrøjer her hos os, og hvis du er interesseret i andre skjorter med korte ærmer eller kun de skjorter, vi har i plus-størrelse, skal du følge linkene i menuen, hvor vi deler det op lidt ekstra.

Produkter

Butik

Information