Sportstøj herrer

Her har vi samlet alle vores stilfulde arbejdstøj i mænds modeller.

Vis filtre

Per side:

Stilfuldt træningstøj.

Træningstøj er nu blevet mere mode, og det er her, at du næsten kan bære den stil du vil have, end gennem de sædvanlige tøj, du har på dig.

Vi vil have dig til at føle dig komfortabel og stilfuld i dit træningstøj, du køber hos os. Derfor har vi valgt at bringe dem, der begge er neutrale, men frem for alt virkelig dejlige at bære. Hvad der normalt er forbundet med træningstøj er, at de trækker vejret lidt bedre og fjerner fugt bedre end almindeligt bomuldstøj.

Bare tjek om det er noget der kan passe dit tøj over og håber du finder de bukser eller skjorter, du leder efter.

Forskellene mellem en almindelig T-shirt og en trænings-T-shirt.

Træning i en almindelig T-shirt virker som regel meget godt og især i starten, men så vil du nok have lidt smukkere beklædningsgenstande på overkroppen. Du har sikkert allerede købt et par stilfulde træningsbukser og andre detaljer, du burde have, når du træner.

Men en af ​​de billigste, men også hvad der måske er den smukkeste ting, er at få en rigtig dejlig t-shirt eller linned i fint materiale, der trækker vejret og får varmen ud af kroppen, så du ikke behøver at føle dig så utroligt svedig, så snart du har kørt hårdt gå i gymnastiksalen eller i løbebanen. Så skal du selvfølgelig tænke på at få dig selv en rigtig stilfuld t-shirt i polyester i stedet for bomuld.

Om funktionen skjorter.

Den funktionelle skjorte er så meget bedre egnet til din træning end en almindelig bomuldst-shirt. Den funktionelle trøje er normalt lavet af polyester med en blanding af elastan.

Elastan betyder, at beklædningen normalt bliver lidt mere strækbar, så hvis du er på udkig efter en lidt strammere skjorte, skal du helt sikkert bære elastan i din skjorte.

Produkter

Butik

Information