Strikket trøjer mænd

Her finder du din strikkede trøje til mænd. Her finder du alt fra strikkede trøjer til aktivt arbejde og friluftsliv samt til daglig brug. Vælg en ensfarvet ensartet sweater med forstærkede paneler eller en mønsterstrikket daglig cardigan.

Vis filtre

Per side:

Strikket trøjer til mænd

Her har vi samlet hele vores blandede udvalg af strikkede trøjer til mænd. Her finder du alt lige fra forskellige julesweatere, lusetrøjer til militærbeklædning. Vi er en butik, der tilbyder tøj fra stærke mærker, når det kommer til ny produktion af klassiske militærbeklædning, og vi har derfor flere forskellige modeller af netop strikkede militærbeklædningsgenstande som BW Pullover og NATO -skjorter.

Her finder du både strikkede trøjer til daglig brug samt når du leder efter en strikket cardigan til at holde dig varm, når du arbejder og udendørs.

Den strikkede sweater som arbejdstøj

At strikkede trøjer er gode til at holde varmen, er nok ingen nyhed for nogen. Den strikkede sweater er meget luftig i stoffet, hvilket giver god isolering fra varmen mod kroppen. Derfor er det ikke direkte overraskende, at den strikkede cardigan er en populær beklædningsgenstand, når det kommer til arbejdsskjorter til udendørs brug. De militærstrikkede cardigans er meget funktionelle her, da de normalt er udstyret med forstærkede paneler, hvilket er praktisk, når man arbejder i beklædningsgenstanden.

Strikkede trøjer i militæret

Strikkede trøjer er almindelige i både militæret og andre offentlige instanser. I militæret er vores BW -pullovere f.eks. En civil version af den strikkede sweater, der bruges af det tyske forsvar Bundeswehr. NATO -trøjen er også en klassisk militær skjorte, der er strikket.

I Sverige bruges strikkede trøjer blandt andet af det svenske forsvar, politiet, kystvagten og toldvæsenet.

Da vi tilbyder tøj fra mærker som Brandit og MFH, som er specialister i nyproducerende militærtøj, har vi naturligvis strikkede trøjer, der stort set er identiske med strikkede trøjer til militært brug.
Strikkede cardigans af forskellig art

Som du sikkert allerede har set, har vi strikket cardigans af mange forskellige slags. Her finder du alt lige fra hverdagstrikkede cardigans, strikkede arbejdstrøjer, strikkede uniformstrøjer til klassiske norske lusecardigans. En fintstrikket sweater betyder, at strikketøj knap nok er synligt, men stadig bevarer den flotte fornemmelse, som den er i et strikket tøj. En klassisk ensfarvet trøje, hvor du kan se strikketøjet giver en afslappet stil.

Da, som vi nævnte tidligere, er den strikkede sweater en perfekt beklædningsgenstand, når du leder efter en varm sweater.

Mønster på strikkede trøjer

Når det kommer til strikkede beklædningsgenstande generelt, er mønstre ofte involveret på en eller anden måde. Det kan være et mønster, hvor hele strikningen er ensfarvet, men hvor selve strikningen udføres på en sådan måde, at strikningen giver et mønster. Et eksempel på sådan strikning er den klassiske kabelstrikkede sweater.

Men så er der også tøjet, der er strikket i forskellige farver, hvor strikket i stedet danner et mønster. Her kan du finde almindelige stribede strikkede trøjer, men så er der de lidt mere avancerede, hvor der indsættes stjerner, snefnug eller lusestrik i stoffet.

I dag udføres strikningen mekanisk, og det giver helt andre muligheder for mønstre i strikningen. I dag kan vi finde strikkede trøjer med stort set fotorealistiske mønstre. Det er noget, vi bliver mindet om hvert år omkring jul. Det er faktisk sådan, at de grimme, men sjove julesweatere er blevet et klassisk indslag i julen og kan ses i stort set alle butikker.

Produkter

Butik

Information