Plus size T-shirts

Her finder du alle T-shirts i plusstørrelse i op til 7XL.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 4
Side 1 af 4

T-shirts i størrelse.

For at gøre det nemt for dig har vi sorteret alle vores T-shirts tilgængelig i større størrelser her. Da vi har mange bare T-shirts, har vi valgt T-shirts, der har størrelser fra 3XL og op.

Her finder du T-shirts med tryk, uden tryk og måske med lidt ekstra detaljer alt sammen, fordi vi ønsker, at folk, der har behov for større størrelser, også skal kunne have rigtig dejlige T-shirts og tøj over loven.

Hvis du leder efter andet tøj i store størrelser, har vi samlet alt tøj i herremodel her.

Samme dejlige T-shirts, men i 3XL, 4XL, 5XL, 6XL og 7XL.

Hvis du har brug for de lidt større størrelser, genkender du sandsynligvis dig selv, når du siger, at du er træt af T-shirts i store størrelser altid ser så underlige ud. Det er trods alt ikke ualmindeligt, at de store størrelser har deres eget design og ofte slet ikke så stilfulde som de T-shirts, der er lavet i mindre størrelser.

Vi arbejder derfor konstant med at hente T-shirts, hvor de samme tøj, der er lavet i små, også består af de lidt større størrelser. Samme stilfulde T-shirts fastgjort i 3XL til 7XL.

T-shirten er et funktionelt tøj.

T-shirten er sandsynligvis et af vores mest alsidige, funktionelle og tidløse tøj. T-shirten er gået fra at være en undertrøje til et simpelt tøj, der bruges som det er. T-shirten skal være afslappet, funktionel og give plads til bevægelse, og det er derfor vigtigt, at vores T-shirts i store størrelser følger i både længde og bredde.

Det er derfor ikke ualmindeligt at vælge at fremstille de lidt større størrelser i fuldt skalerede dimensioner, hvor bredden følger længden på en anden måde.

Vi har et bredt udvalg af T-shirts i store størrelser, og det er et sortiment, der kun vil fortsætte med at vokse. Her finder du begge T-shirts i store størrelser med tryk, uden tryk, skydevåben, lange T-shirts eller bare klassiske basic T-shirts.

Det, de alle har til fælles, er, at det er T-shirts, der er lavet i plus-størrelse, og de er lavet til at imødekomme dine krav til funktionen af ​​T-shirt.

Produkter

Butik

Information