Posters

Her finder du et bredt udvalg af licenserede plakater og filmplakater.

Vis filtre

Per side:
Side 1 af 3
Side 1 af 3

Filmplakater med filmomslag

Når der kommer nye film, poster biograferne om filmene. Når pladserne i biograferne holder op med at blive fyldt op, forsvinder filmene fra biograflærredet og erstattes af nye film. Det gælder så også for plakaterne. Gamle biografplakater bliver taget ned og bliver ubrugelige, i hvert fald for biografen.

Men de store filmplakater med de kraftfulde og overdådige forsider er blevet rigtige samleobjekter.

Med en øget interesse for både tv-serier og film er populariteten af ​​dets merchandise også steget. I dette sortiment af merchandise finder du nyproducerede plakater og i sortimentet finder vi alle typer motiver, hvor omslagene nu kun er en del af sortimentet.

Vi drømmer vel alle om at bygge vores egen hjemmebiograf? Ingen hjemmebiograf er komplet uden at have nogle klassiske filmplakater opsat rundt om væggen?

Plakater i højkvalitets papir.

Alle vores plakater er trykt på et højkvalitets 200 grams blankt "fine-art" papir. Simpelthen en plakat i standardkvalitet med motiver fra din yndlingsfilm, tv-serie eller karakter.

Film plakater

I vores udvalg af plakater finder du flere kendte karakterer og motiver hentet fra spillefilmsverdenen. Her er skræmmende gyserfigurer som Freddy Krueger, Annabelle, Chucky og Jason Voorhees. Superhelte og deres åbenlyse fjender i form af superskurke. Her finder vi blandt andet Batman, Superman, The Joker og Wonder Woman.

Som tidligere nævnt er filmplakaten blevet en rigtig klassiker takket være biografer og udlejningsbutikker, hvor plakaterne blev brugt i en kort periode for derefter at blive taget ned og eventuelt derefter genbrugt til privat brug.

Produkter

Butik

Information